fbq
TVHedonisti prätkänainen ja entinen mainostoimistoyrittäjä – tällaisia ovat Unelma-asunto Espanjassa -sarjan kiinteistönvälittäjät
Hedonisti prätkänainen ja entinen mainostoimistoyrittäjä – tällaisia ovat Unelma-asunto Espanjassa -sarjan kiinteistönvälittäjät

Keskiviikkona 8.2. MTV3:lla alkavan Unelma-asunto Espanjanssa -sarjan kiinteistönvälittäjinä toimivat Kirsi Oras ja Markus Aho. Vielä kymmenen vuotta sitten Kirsi toimi opettajana kauppaoppilaitoksessa.

Kun työ asiakaspalvelun ja esimiestaitojen parissa alkoi tuntua liian turvalliselta, hän päätti vaihtaa alaa ja muutti viisi vuotta sitten kokonaan Espanjaan.

Lue myös: Unelma-asuntojen metsästäjät Aurinkorannikolla – Maikkarin uusi kotimainen lifestyle-sarja alkaa

Kirsille kiinteistönvälittäjän työssä on tärkeintä luottamus. Hän tekee asiakkaan kanssa paljon pohjatyötä ja tutkii perusteellisesti, mitä asiakas haluaa ja etsii.

Sisäkuva
Kirsi rakastaa töiden ulkopuolella hevosia ja on hedonisti prätkänainen.

Töiden ulkopuolella Kirsi rakastaa hevosia ja on hedonisti prätkänainen. Hän asuu vuoristokylässä aivan rannikon tuntumassa.

Markus on entinen mainostoimistoyrittäjä, joka muutti kymmenen vuotta sitten Espanjan Aurinrokannikoille pohjolan pimeyttä pakoon. Kun Markus asettui aloilleen, hän opetteli itselleen uuden ammatin kiinteistönvälittäjänä.  

Sisäkuva
Kun Markus asettui Espanjassa aloilleen, entinen mainostoimistoyrittäjä opiskeli itselleen uuden ammatin kiinteistönvälittäjänä

Työhönsä Markus suhtautuu erittäin kunnianhimoisesti. Tästä kertovat muun muassa hänen suositut viikottaiset asuntoinfonsa, sekä kyltymätön halua tutustua uusiin alueisiin. Hän kertookin sahaavansa ristiin rastiin rannikkoa. Viikon aikana matkalla kertyy useita satoja kilometrejä.

Markukselle työ ja vapaa-aika kietoutuvat yhteen. Lisäksi häntä kiinnostavat asuntojen ohella remontointi, sisustaminen ja taide. 
Hän asuu idyllisessä, vanhassa vuoristotalossa Axarquían alueella.

Unelma-asunto Espanjassa alkaa MTV Katsomossa ja MTV3:lla keskiviikkona 8.2. kello 20.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
07.02.2023 12:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa