fbq
TVErika Vikman avoimena Dannysta ja 50 vuoden ikäerosta Vain elämää -ohjelmassa: "Rakastuin tähän ihmiseen"
Erika Vikman avoimena Dannysta ja 50 vuoden ikäerosta Vain elämää -ohjelmassa: "Rakastuin tähän ihmiseen"

Erika Vikman, 29, ja Danny eli Ilkka Lipsanen, 79, alkoivat seurustella vuonna 2016. He ilmoittivat erostaan syksyllä 2020.

Erika kertoo Vain elämää -ohjelmassa muille artisteille hänen ja Dannyn kariutuneesta parisuhteesta. Erika jakaa myös ajatuksiaan siitä, että hänellä ja Dannylla on ikäeroa 50 vuotta.

Erika linjaa, että Dannylla on ollut suuri merkitys hänen uransa alkuunpanijana. Danny ja Erika tutustuivat Erikan kisatessa Tangomarkkinoilla. Kahdesti kisoihin osallistunut Erika kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2016.

- Dannylla ja mulla syntyi omalaatuinen suhde. Tavallaan se perustui työhön ja siihen mentorointiin. Mua kiinnosti hirveästi ne tarinat Dannyn uran varrelta, Erika taustoittaa ohjelmassa.

Erikaa kiinnostivat Dannyn musiikkibisneksen kokemukset aina 1960-luvulta tähän päivään ja Erikan mukaan Dannylla oli hänelle paljon tarinoita kerrottavanaan.

- Siinä tapahtui, että niin kuin rakastuin tähän ihmiseen. Se asia yllätti tosi paljon, koska tietenkin ikäeroa on jonkun verran. Mutta mun mielestä kaikkia asioita maailmassa, mitkä liittyy tunteisiin... niitä ei tarvitse selittää tai järkeillä, Erika kertoo ohjelmassa.

Lue myös: Danny kiistää mustasukkaisuuden – iskelmälegenda avaa sanaisen arkkunsa Erika Vikmanin ja Jyrki 69:n kohusuhteesta

Sielut kohtasivat

Erika kertoo jännittäneensä parisuhteen julkituloa. Dannyn ja Erikan suhteen laatu paljastui yhteisellä etelän-lomalla, josta julkisuuteen päätyi hempeitä paparazzikuvia uima-altaalta. Kuvat eivät jättäneet mitään arvailujen varaan.

- Oltiin siinä kohtaa ehditty rakastua ja sitä ihmisten on toki vaikea nähdä. Kun on vanha legenda ja nuori kaunis nainen... Siinä nähdään vaan se, mitä toi hyötyy tosta ja toi hyötyy tosta. Sitä ei ajateltu, entä jos noiden sielut kohtaa ja niillä on kivaa yhdessä, Erika analysoi.

Erika kokee, että parisuhteen julkistamisen myötä häntä ei pidetty enää tangokuningattarena saati artistina, vaan sen sijaan titteli oli "Dannyn tyttöystävä".

Erika muistelee entistä parisuhdettaan lämmöllä. Kuitenkin muiden ihmisten ennakkoluulot loivat varjon suhteen ylle. Erika kertoo ohjelmassa ajatelleensa, että mitähän muut ihmiset ajattelevat, kun hän käy yhdessä Dannyn kanssa ostoksilla Prismassa.

Erika kiittää ohjelmassa kauniisti Dannya yhteisistä vuosista.

- Kiitos hänelle, tuun ikuisesti muistamaan hänet kaikessa, Erika lausuu herkistyneenä.

Artistit nostavat yhdessä maljan Iso-D:lle.

Vain elämää perjantaisin Nelosella klo 20.
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
20.09.2022 16:15 | Teksti: Tanja Korpela | Kuvat: Petri Aho / Nelonen

Seuraa meitä somessa