fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Seikkailuretki muuttuu kauhujen näyttämöksi – Meena yrittää tappaa Victorian ja Andrean
Emmerdalen juonipaljastukset: Seikkailuretki muuttuu kauhujen näyttämöksi – Meena yrittää tappaa Victorian ja Andrean

David tunnustaa rakkautensa Victorialle. Meena salakuuntelee keskustelua, ja hänen mustasukkaisuutensa kiehahtaa yli äyräiden. Hän tekee suunnitelman Victorian tappamiseksi. 

Seikkailupuiston tapahtumassa kilpailijat laskeutuvat alas korkealta kallionkielekkeeltä. Meena käpälöi Victorian valjaita, mutta Victoria ei uskallakaan laskeutua kalliolta alas ja pelastuu. 

David houkuttelee Victorian kiikkerälle riippusillalle, jotta tämä voittaisi korkeanpaikanpelkonsa. Sillalla ovat samaan aikaan myös Charles ja Manpreet. Silta ei kuitenkaan kestä heidän painoaan ja hajoaa. He kaikki putoavat veteen.

Charles ja Manpreet pääsevät pelastautumaan rannalle ja alkavat selvittää välejään. Manpreet saa Charlesin tunnustamaan, että tällä on tunteita häntä kohtaan. Charlesin kunto romahtaa yhtäkkiä, sillä hän on salannut Manpreetilta syvän, vuotavan haavan reidessään.

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Will tunnustaa Kimille Malonen murhan

emme

Myös David pääsee pois vedestä, mutta Victoria ajautuu suureen vesiputoukseen ja putoaa alas. Meena löytää hänet ajelehtimasta tajuttomana vedestä, mutta ei auta, vaan upottaa hänet veden alle. 

Andrea näkee kalliolta, mitä Meena tekee. David saapuu paikalle juuri ajoissa ja kiskoo Victorian kuiville. Meena ei auta elvyttämisessä, mutta paikalle karauttaa Billy, jolla on ensiaputaitoja, ja hän saa Victorian virkoamaan.     

Andrea kertoo Meenalle nähneensä hänen yrittävän tappaa Victorian. Meena käyttäytyy uhkaavasti, ja Andrea pakenee. Hän juoksee läheiselle maissipellolle, jonne on rakennettu Halloween-labyrintti. Meena saa Andrean kiinni ja kohottaa kyltin iskeäkseen häntä sillä.  

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.
 

13.11.2022 08:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa