fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Murtunut Kim jättää kylän
Emmerdalen juonipaljastukset: Murtunut Kim jättää kylän

Emmerdalen viikon juonipaljastuksissa Kim menee itseensä ja Gabby kyllästyy vauvan hoitoon. 

Gabbya alkaa jo vauvan hoito kyllästyttää, ja hän kaipaa bilettämään. Hän lepertelee isoäidit lapsenvahdiksi ja lähtee juhlimaan. Omia menoja alkaa olla enemmänkin ja hän käyttäytyy tylysti ihmisiä kohtaan. Hän ei jaksaisi millään hoitaa lasta ja päättää palkata lapsenvahdin. Bernice on tyrmistynyt tyttärensä touhuista. 

Priya syyttää palovammoistaan Ellisiä, joka menee syytöksistä pois tolaltaan. Al saa vielä kylmempää kyytiä Priyalta. Isänsä kehotuksesta Priya menee juttelemaan psykologin kanssa. 

Kim ehdottaa, että Will muuttaisi hänen kanssaan asumaan kartanoon. Will myöntyy. Chas ja Paddy yrittävät kiristää Kimiä lopettamaan doping-pelleilyn ja varastavat tämän hevosen. Will kuulee Kimin uhkailevan Paddya ja antaa Kimin kuulla kunniansa. Hän sanoo, ettei voi olla Kimin kanssa, jos tämä käyttäytyy ihmisiä kohtaan tällä tavalla. 

Kim kuuntelee häntä ja päästää Paddyn pälkähästä. Hän alkaa miettiä elämäänsä ja haluaa lähteä pois kylästä toistaiseksi. Hän sanoo Willille, että hänen täytyy oppia elämään itsensä kanssa ennen kuin ryhtyy kimppaan jonkun toisen kanssa. 

Viranomaiset tutkivat siltaonnettomuutta, ja Jai vierittää sen Benin syyksi. Aaron suuttuu ja mottaa Jaita. Sen jälkeen hän kertoo toimittajalle totuuksia Jaista, minkä jälkeen reportteri alkaa kaivella asiaa. Ben on järkyttynyt Aaronin toiminnasta ja haluaa erota. 

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Millie kokee elämänsä yllätyksen – Jamie-isä onkin elossa!

EMMERDALE MTV3-kanavalla MA–PE.
 

09.12.2022 07:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa