fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Leannan hautajaisista tulee farssi
Emmerdalen juonipaljastukset: Leannan hautajaisista tulee farssi

Emmerdalessa ensi viikolla surujuhlaa värittää Liamin ja Jacobin riitely, joka yltää kirkkoon saakka. Hautajaisiin änkeää myös tappaja-Meena.

Liam ei huoli Leylalta ja Jacobilta apua Leannan hautajaisjärjestelyihin. Jacob ei sulata asiaa, ja miehet ovat pian taas ilmiriidassa. Jacobin mielestä hän tunsi Leannan paremmin kuin Liam. Liam raivostuu, kieltää Jacobia tulemaan hautajaisiin ja järjestää koruttoman seremonian, jossa ei ole paikalla ketään.

Meena tunkee Liamin mukaan hautajaisiin. Hänellä on Leannan sormus piilossa kaulakorussaan. Koru katkeaa kesken tilaisuuden, sormus putoaa ja vierii Liamin jalkoihin. Meena saa sormuksen kuitenkin vaivihkaa napattua takaisin. 

Jacob menee kirkkoon arkun äärelle jättämään jäähyväisiään jälkeenpäin, mutta Liam tulee ajamaan hänet pois ja syyttää häntä Leannan kuolemasta.

Aaron ehdottaa Benille, että tämä muuttaisi hänen luokseen, mutta Ben kieltäytyy, sillä hän ei pysty asumaan alkoholistin kanssa. Aaron raivoaa Liville tämän juomisesta ja hänen suhteensa pilaamisesta.

Cathy vakuuttaa Aprilille, että tämän on paras pitää kiusaaminen salassa Marlonilta. Tämä saa kuitenkin tietää asiasta. Marlon poistaa Aprilin sosiaalisen median tilit. 

Diane haluaa kostaa Jamielle Gabbyn huonon kohtelun. Hän heittää miehen tavarat ulos B&B:stä. Jamie menee majailemaan Andrean luona. Kim paljastaa Andrealle, että Jamie yritti myrkyttää hänet.

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Jimmy tunnustaa hairahduksensa – Nicola tahtoo erota

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

06.08.2022 08:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa