fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Gabbyn vauva joutuu kiristysvälineeksi heti synnyttyään
Emmerdalen juonipaljastukset: Gabbyn vauva joutuu kiristysvälineeksi heti synnyttyään

Emmerdalessa ensi viikolla Gabbyn vauva syntyy pikavauhtia Kimin olohuoneeseen, ja pian isoäidit käyvät erikoisen keskustelun. Artikkeli sisältää juonipaljastuksia ensi viikon jaksoista.

Gabbyn synnytys alkaa juuri kun Bernice ja Diane ovat hakemassa häntä pakomatkalle. Lapsi syntyy pikavauhtia Kimin olohuoneeseen. Kim tulee paikalle juuri, kun poika on saapunut maailmaan. 

Gabby, Bernice ja Diane ilmoittavat lähtevänsä Portugaliin. Kim yrittää kaikkensa, tarjoaa rahaa ja puolta bisneksistään, jotta Gabby ei veisi lasta pois, mutta nämä ilmoittavat tylysti, ettei Kim saa koskaan enää nähdä poikaa. 

Pian Diane palaa kuitenkin takaisin ja haluaa neuvotella Kimin kanssa. Hän ehdottaa, että Gabby ja lapsi voivat jäädä, jos Kim laittaa 20 prosenttia koko omaisuudestaan Gabbyn nimiin. Kim suostuu, ja Diane lähtee kylästä lopulta yksin. Kimin kauhuksi Gabby haluaa Bernicen asumaan kanssaan. 

Kylällä ei katsota hyvällä Victorian ja Davidin yhdessäoloa. Varsinkin Jacob on raivoissaan Davidin petettyä Meenan. Keskustelu Meenan kanssa saa Jacobin kuitenkin tajuamaan, että Meenassa on jotakin pahasti vialla. 

Meena kertoilee poliisille Andrean ja Kimin tulehtuneista väleistä ja Kimin uhkauksista. Pian komisario ilmaantuukin Taten kartanolle ja pidättää Kimin epäiltynä Andrean murhasta. Kimillä on kuitenkin esittää pitävä alibi. 

Charity ja Mack kiinnostuvat varakkaasta Chloesta. He murtautuvat tämän kotiin, mutta palvelija yllättää heidät. Charity hämmästyy tunnistaessaan tämän: hän on Kerry Wyatt. Myöhemmin Kerry varoittaa Chloea olemasta tekemisissä Noahin ja Sarahin kanssa.

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Sarjamurhaaja Meena iskee – yksi kyläläinen saa surmansa traagisessa tulipalossa

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.
 

26.11.2022 11:30 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa