fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Davidia ammutaan panttivankitilanteessa
Emmerdalen juonipaljastukset: Davidia ammutaan panttivankitilanteessa

Emmerdalen viikon juonipaljastuksissa panttivankitilanne jatkuu ja April saa vihdoin tietää kiusaajansa henkilöllisyyden.

Piiritystilanne jatkuu. David on saanut vatsaansa ampumahaavan ja menettää tajuntansa. Victoria kajauttaa Russia palovaroittimella päähän, ja Russ on poissa pelistä. Poliisi pääsee sisään, ja David kiidätetään hoitoon. Tilanne on kriittinen. Victoria tunnustaa Davidille tunteensa sairaalasängyn vierellä, ja David herää. 

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Russ ottaa Victorian ja Wendyn panttivangeiksi

Victoria syyttää Wendyä tapahtuneesta. Wendy uskoutuu Bobille menneisyytensä rikoksista, joilla Russ sai häntä kiristettyä. Bob saa Wendyn vakuuttumaan, että hänen täytyy kohdata menneisyys ja tunnustaa kaikki. Wendy yrittää kuitenkin vedota vankilassa viruvan Russin tunteisiin, jottei tämä antaisi häntä ilmi.  

Cathy tunnustaa vihdoin Aprilille, että hän aloitti nettikiusaamisen. April on shokissa. Hän kertoo asiasta Rhonalle, joka lähtee kovistelemaan Cathya. Hän tarttuu Cathya käsivarresta, jolloin Brenda tulee väliin. Rhona huitaisee häntä vahingossa. Brenda kaatuu maahan ja jää makaamaan siihen tainnoksissa. 

Alilla on varsin potentiaalisen kuuloinen bisnesidea, ja Priya rohkaisee Ellisiä esittämään sen Kimille omanaan. Suunnitelma onnistuu, ja Al saa pitkän nenän.

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
02.10.2022 12:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: ITV

Seuraa meitä somessa