fbq
TVDiili-joukkue munaa festarijärjestelyt täysin – suosikkiartisti esiintyy lähes tyhjälle yleisölle: ”Hävetti aivan järjettömästi”
Diili-joukkue munaa festarijärjestelyt täysin – suosikkiartisti esiintyy lähes tyhjälle yleisölle: ”Hävetti aivan järjettömästi”

Diilin neljännessä jaksossa 21.4. tiimit pääsevät järjestämään Suomipop-festivaalien promotilaisuudet. Tehtävänä on myydä liput ja tehdä kaikki tarvittava tapahtuman onnistumiseksi. Maakuntafestivaaleja tulisi yrittää saada pääkaupunkiseudullakin tunnetuksi. 

Mustangin tehtävänä on markkinoida Jyväskylän festivaaleja, Sampon Oulua. 

Tehtävää varten molemmat joukkueet saavat käyttöönsä tähtiartistit. Mustang-joukkue Ressu Redfordin, Sampo Happoradion. 

– He ovat myös hyviä ystäviäni, joten älkää mokatko, Jaajo Linnonmaa painottaa kilpailijoille ohjelmassa. 

Mustangin projektijohtajaksi valikoituu ravintola-alan yrittäjä Mikko, jolla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Sammon projektijohtajaksi valikoituu Henri

Mikolla alkaa ilmetä haasteita kokemuksesta huolimatta. Tehtäviä jaettaessa Mikko ottaa johtajan roolin, eikä anna muille tilaa puhua. 

– Jotenkin mulla tuli heti siitä alusta sen Mikon puheenvuoron jälkeen, kun hän puhui ja puhui, mulla meni jossain vaiheessa hermot, kun kukaan muu ei saanut puheenvuoroa. Sitten kun yrittää puhua, niin hän tulee siihen päälle, Jami toteaa. 

Lue myös: Tämä kilpailija putosi Diilistä - Jaajo perustelee: "Intohimon puute"

Diili

"Hävettää"

Neuvonantaja Toni Lähteen mukaan Mikko tuo tehtävässä esiin huonoimmat puolensa. 

– Kun hän on johtavassa roolissa, niin hän on  vielä töykeämpi mitä on ollut aiemmin. Minkä luulin, ettei ole mahdollista. Se on harmillista, sillä kaverissa on ihan järjettömästi tietoa ja taitoa, mutta hän turhautuu jo ensimmäisessä lauseessa. 

Tiimi ei tahdo löytää tapahtumalleen tilaa. Tilanne alkaa mennä jo kaoottiseksi, kunnes Svanten kautta löytyy tila. Paikka oli selvillä jo aiemmin, muttei Svanten annettu lukita paikkaa. Tämä oli Toni Lähteen mukaan selkeä virhe. 

Seuraavana päivänä Mustang pääsee viimein järjestämään  tapahtumaa. Ressu Redfordin lisäksi tiimi on saanut paikalle laulaja Jannan. Markkinointi tapahtuman suhteen ei ole mennyt kuitenkaan suunnitellusti, sillä Mustang on saanut myytyä sinne ainoastaan yhdeksän lippua. Lisäksi paikalla on kaksi kutsuvierasta. 

Tapahtuman jälkeen tiimit menevät kuulemaan tuomionsa neuvonantajilta ja Jaajo Linnonmaalta.

– Mua hävetti aivan järjettömästi seurata sitä tapahtumaa, Toni Lähde toteaa. 

Myöskään Jamin jammailu yleisössä ei kerää Tonin sympatiaa. Mies istuutui yleisöön ystäviensä seuraan keikan ollessa käynnissä. 

– Se oli järkyttävää, kun olit vain katsomassa sitä keikkaa, Toni hämmästelee jaksossa. 

Lue myös: Diili-Isabell saa Jyrki Sukulan sanattomaksi – kommentoi tökerösti tämän jäätelöä

Mikko
Mikon johtamistaidot eivät miellytä kaikkia. 

Diili torstaisin heti aamusta Ruudussa ja Nelosella klo 20.00. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
21.04.2022 09:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa