fbq
BB-Valvomo: Talosta pudonneen Mathiaksen puoliso on edelleen kaapissa perheelleen: "Kyllä minäkin osaan heteroa leikkiä"

BB-Valvomon haastatteluun saapui sunnuntaina (2.10.) talosta pudonnut Mathias. Hän on kertonut muille asukkaille avoimesti muun muassa siitä, miten hän on seurannut poikaystävänsä viestejä oman iCloud-tilinsä kautta.

Mathias selventää BB-Valvomossa, että kyseiset viestittelyt ja niiden seuraaminen on tapahtunut puolison kanssa täydessä yhteisymmärryksessä.

Mathias kertoi talossa muille asukkaille myös siitä, miten hänen Australiassa asuva puolisonsa on edelleen kaapissa siskonsa perheelle. 

Lue myös: Mathias häädettiin Big Brother -talosta

Mathias vietti kesällä kuukauden Australiassa poikaystävänsä vieraana.

- Jouduimme pitämään sen kuukauden ajan suhteemme salaisena. Olimme kavereita. Ainoa hetki, jolloin pystyimme olemaan intiimejä ja sellaisia keitä oikeasti olemme, olivat ne pienet hetket, kun muut menivät nukkumaan, Mathias paljastaa.

Hän uskoo oman esityksensä menneen täydestä puolison perheelle.

- Kyllä minäkin osaan heteroa leikkiä. Yritin tuoda esiin sellaisen macho-macho-äijän ja toksisen maskuliinisuuden. Ehkä se saattoi mennä jopa läpi, Mathias naurahtaa.

Lue myös: BB Valvomo: Yllätystappion kokenut Kirsi avoimena pudotuksestaan: "Minulla on hölmö olo"

Katso koko jakso yllä olevasta videosta. BB Valvomo ilmestyy Katso.fi:ssä joka tiistai.

04.10.2022 18:15 | Teksti: Elina Niemi | Kuvat: Eva-Liisa Orupöld

Seuraa meitä somessa