fbq
TVAnni Ihamäki palaa Huvila & Huussi -ohjelmaan – tällä kertaa juontajana: ”Muistan sen epäuskoisen onnen, kun…”
Anni Ihamäki palaa Huvila & Huussi -ohjelmaan – tällä kertaa juontajana: ”Muistan sen epäuskoisen onnen, kun…”

Anni Ihamäki (entínen Hautala) aloittaa Nelosen Huvila & Huussi -ohjelman juontajana. Aluksi nähdään Huvila & Huussi – parhaat remontit, joka on jo ohjelmakokonaisuuden 14. tuotantokausi.

– Tämä aiempien kausien remontteja muisteleva eräänlainen best of -kausi on oiva aasinsilta sille, että olen ylipäänsä juontajana myös tulevalla 15. kaudella, Sitä kuvataan ensi kesänä. Sarjassahan ei ole aiemmin ollut varsinaista juontajaa, joten nyt saadaan sopivasti esiteltyä minut tässä roolissa, Anni valaisee.

– Kun pestiä tarjottiin minulle, niin olin todella onnellinen ja vastasin heti myöntävästi. Minusta Huvila & Huussi on rehellisesti sanoen täydellinen ohjelmakonsepti!

Annilla on ohjelman suhteen jo aiempaa historiaa, sillä hänen oma mökkinsä remontoitiin keväällä 2019 nähdyssä jaksossa.

– Muistan vain sen epäuskoisen onnen, kun näin lopputuloksen. Ohjelmassa on mahtavaa, että voi tulla katsomaan valmista jälkeä ja remontin aikana ei tarvitse huolehtia mistään tai niin sanotusti vahtia työn edistymistä. Lopussa kaikki roskatkin on viety ja sängyt on pedattu, ja itse vain miettii, että miten tämä kaikki on mahdollista!

Lue myös: Janni Hussi ja Jari Sorsa kirittävät Suurin pudottaja Suomi -ohjelman kisaajia - juontajana Anni Hautala

– Haluan myös muistuttaa, että ohjelman remontin saavat ihmiset maksavat itse kustannukset, joten mistään sen kaltaisesta vilunkipelistä ei ole kyse, Anni huomauttaa.

– Tuosta vuonna 2019 nähdystä jaksosta lähtien ohjelman remonttikoordinaattori Vilja Schepel on käynyt tekemässä remonttia aina jossain kohtaa mökkiäni ja olen hankkinut muiltakin ohjelman asiantuntijoilta remonttipalveluja. Esimerkiksi viime kesänä Vilja suunnitteli mökille portit lapsia varten, Anni kertoo.

Huvila & Huussi – parhaat remontit -kausi alkaa Nelosella maanantaina 13. maaliskuuta kello 20.00.

13.03.2023 17:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa