fbq
SuoratoistoYhdysvalloissa hitiksi nousseessa poliisisarja The Rookiessa seikkailee keski-ikäinen konstaapeli – perustuu tositarinaan
Yhdysvalloissa hitiksi nousseessa poliisisarja The Rookiessa seikkailee keski-ikäinen konstaapeli – perustuu tositarinaan

MTV Katsomon uusi poliisisarja The Rookie ilahduttaa tiistaista 26.7. alkaen amerikkalaisten rikosdraamojen ystäviä – ja vieläpä kahden tuotantokauden voimalla.

Muun muassa sarjoista Firefly ja Castle tuttu Nathan Fillion esittää elämäänsä uutta suuntaa etsivää John Nolania. Hän joutuu yllättäen keskelle pankkiryöstöä, mikä antaa kimmokkeen lähteä rakentamaan uraa poliisina vielä keski-ikäisenä. 

Los Angelesin poliisissa John saa työnohjaajakseen ylikonstaapeli Wade Greyn. Tämä ei näe aloittelijassa juuri muuta kuin kävelevän keski-iän kriisin. Greyta sarjassa esittää Ally McBealista ja Greyn anatomiasta tuttu Richard T. Jones.

The Rookie Richard T. Jones
Ylikonstaapeli Grey (Richard T. Jones) ei usko tulokkaan kykyihin.

The Rookie -sarjaa on tehty Jenkeissä tähän mennessä neljä tuotantokautta, ja se on noussut melkoiseksi katsojahitiksi ABC-kanavalla. Avausjakso oli kanavan katsotuin uusi draama yli 10 vuoteen. 

Lue myös: Käsittämätön sarjamurha-aalto piinasi Los Angelesia – nyt poliisit avautuvat kauhujen ajanjaksosta dokumenttisarjassa

Sarjan päähahmolla John Nolanilla on esikuvansa tosielämässä: Bill Nocross jätti 44-vuotiaana työnsä perheyrityksessä ja lähti tavoittelemaan unelmaansa poliisin työstä ilman aiempaa kokemusta.

The Rookie on katsottavissa MTV Katsomo -palvelussa.

The Rookie Afton Williamson
Nathan Fillionin lisäksi The Rookie -sarjassa näyttelee myös muun muassa Afton Williamson.
26.07.2022 15:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa