fbq
SuoratoistoThe Harlins: Aku Hirviniemi Rennyn ja Johannan kihlajaisissa: ”Tämä on sometuksen juhla”
The Harlins: Aku Hirviniemi Rennyn ja Johannan kihlajaisissa: ”Tämä on sometuksen juhla”

The Harlins -sarjan 12. jaksossa juhlistetaan Renny ja Johanna Harlinin kihlajaisia. Helsingin Casinolla järjestettäviin, Great Gatsby -teemaisiin juhliin on kutsuttu koko Suomen seurapiirikerma, ja vieraita on saapunut myös ulkomailta. Rakkautta ovat tulleet juhlistamaan muun muassa Jaajo Linnonmaa, Aku Hirviniemi, Sami Hedberg, Saija Tuupanen ja Maria Veitola.

Harlinit kurvaavat juhlapaikalle tyylikkäällä, historian havinaa henkivällä autolla. Renny poksauttaa vieraiden edessä kuohuvan auki. 

–  Anteeksi, että te kaikki olette joutuneet odottamaan niin kauan, Renny pahoittelee vierailleen. 

Valtaisa, lähes 150 hengen kihlajaisseurue siirtyy juhlatilaan, jossa kihlapari pitää vieraille puheen. Lavalle puhetta pääsee pitämään myös Johannan isä. Puheen jälkeen isä avaa kameralle tunteitaan. 

–  Aikamoinen hyppäys on ollut siitä, kun hän lähti kotoa pois. Kaikki, missä hän on ollut mukana. Tuntuu ihan hassulta, että onko tuo meidän tytär, isä äimistelee Johannan äidin nyökytellessä vieressä. 

Lue myös: Tällainen on The Harlins -sarjan avausjakso: Renny Harlin paljastaa ystävyyden Sylvester Stalloneen alkaneen oudolla toiveella: "Halusin hänen haistattavan minulle v*tut!"

Halrinit

Renny kiittää puheessaan muiden läheistensä lisäksi myös Jaajo Linnonmaata, joka oli vinkannut Johannasta Rennyn ohjaaman Luokkakokous-elokuvan rooliin. Renny muistelee hetkeä, kun Johanna tuli koekuvaksiin. 

–  Siinä meni kameralinssit huuruun. Halusin vain sanoa henkilökohtaisesti Jaajolle, kiitos. Sä muutit mun elämän. 

Jaksossa konkarinäyttelijä Aku Hirviniemeltä kysytään mielipidettä pariskunnasta. 

–  He ovat huikea pariskunta! Luulen, että heitä yhdistää sellainen herkkyys ja tunteet, Aku kuvailee kameroille. 

Aku vertaa Harlineja tunnettuun Hollywoodin ex-pariskuntaan Angelina Jolieen ja Brad Pittiin. Hän on keksinyt kihlaparille oman hashtagin. 

–  Rakkauden juhlan lisäksi tämä on sometuksen juhla. Mietittiin, että mikä tällaisen juhlan hashtag voisi olla. Se on tietenkin hashtag Rehanna, vähän niin kuin Brangelina. Nehän erosi sittemmin, Aku nauraa. 

The Harlins katsottavissa mtv-palvelussa. Viisi uutta jaksoa ilmestyy palveluun keskiviikkoisin. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkelia muokattu 13.5. klo 12.20: Otsikosta poistettu virheellinen kohta, että Aku Hirviniemi piti puheen kihlajaisissa.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
13.05.2022 11:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa