fbq
SuoratoistoStripparielämää, kauneusleikkauksia ja kimppakivaa: Tällainen on heinäkuun alun suoratoistopalvelujen tarjonta - katso listaus
Stripparielämää, kauneusleikkauksia ja kimppakivaa: Tällainen on heinäkuun alun suoratoistopalvelujen tarjonta - katso listaus

Kesällä televisiossa pyörii kosolti uusintoja. Suoratoistopalveluissa uudet julkaisut ei sen sijaan tyrehdy edes kesällä, vaan niihin ilmestyy uusia sarjoja melkeinpä päivittäin. Kaikki sarjat eivät framille pääse, eikä niitä välttämättä itse suoratoistopalveluihin mentäessä huomaa. Katso listasi suoratoistotarjonnan ajalle 30.6. - 7.7. 

Lue myös: Juhannustunnelmaan television välityksellä: tässä parhaat suvisarjat – katso listaus

Suoratoiston uutuussarjat 28.6. - 7.7. 

Veljekset niin sarjassa kuin tosielämässä

MTV Katsomo 

Veriveljet 28.6. 

Kahdeksanosainen tanskalaissarja Veriveljet (Grow) voitti parhaan pohjoismaisen sarjan palkinnon Aarhusin tv-festivaaleilla. Veriveljillä oli vastassa muun muassa norjalainen kohusarja Exit, josta on tekeillä suomalainenkin versio.

Adam (Andreas Jessen) on vastavalmistunut pörssimeklari, joka on löytänyt huumeiden maailmasta nopean rahalähteen. Hänen tiellään seisoo kuitenkin oma veli, poliisi Jakob (Sebastian Jessen). Näyttelijät ovat veljeksiä tosielämässäkin.

Lue myös: Exit-sarjan Jemina Sillanpää muokkasi ulkonäköään roolia varten: blondaus, suihkurusketus ja tiukka treeni

Eliitti sekoilee 

Yle Areena

Sky Castle 28.6. 

Areenaan tullut palkittu eteläkorealainen draamasarja on satiirinen kuvaus korealaisesta yläluokasta, joka pyrkii turvaamaan omat etuoikeutensa hinnalla millä hyvänsä.

Tarinan keskiössä on Soulin liepeillä sijaitseva rikkaiden asuinalue Sky Castle ja siellä asuvat lääkäri- ja professoriperheet, joiden lapset kokevat kovaa menestymisen pakkoa ja painostusta vanhemmiltaan.

Mustasukkaisuus piinaa

Yle Areena 

Minua et petä 28.6. 

Tiistaina 28.6. Areenaan tuli toinenkin eteläkorealaissarja. Minua et petä on komediaa ja jännitystä sekoittava draamasarja äärimmäisen mustasukkaisesta ja epäluuloisesta bestseller-kirjailijasta, jonka mies on petollinen avioerojuristi. Kirjailijaa, Kang Yeo-joota, näyttelee valovoimainen Parasite-elokuvasta tuttu tähti Cho Yeo-jeong.

Kang on tunnettu mysteeriromaaneistaan, joissa pettäjämiehet saavat maksaa teoistaan hengellään. Kangin aviomies tietää olevansa vaarassa, mutta jatkaa silti tulella leikkimistä.

t

Bileillalla on seurauksia

Yle Areena 

Threesome 30.6. 

Uusi ruotsalainen draamasarja kertoo nuorista kaupunkilaisista, joiden elämä muuttuu bileillan seurauksena. Lontoossa asuvat David (Simon Lööf) ja Siri (Matilda Källström) viettävät iltaa ja tapaavat flirttailevan Camillen (Alma Jodorowsky). Juhlinnan myötä estot lentävät romukoppaan ja kolmikko päätyy harrastamaan yhdessä seksiä.

Mustasukkaisuudelta ei kuitenkaan vältytä, ja tapahtuma vaikuttaa Davidin ja Sirin suhteeseen. Kahdeksanosainen sarja on katseltavissa Areenassa vuoden verran. 

Tervetuloa Michael Jacksonin eläintarhaan 

MTV Katsomo

Searching for Jacko’s Zoo 1.7. 

Brittidokumentti keskittyy Michael Jacksonin Neverland-kotitilaan ja siellä sijainneeseen eläintarhaan.

Jacksonin henkilökohtaisessa eläintarhassa oli parhaimmillaan 124 eksoottista eläintä, kuten tiikereitä, leijonia, seeproja, apinoita ja kirahveja. Eläinten ylläpitoon meni vuodessa arviolta neljä miljoonaa dollaria.

Searching for Jacko's Zoo -dokumentissa Ross Kemp selvittää muun muassa, miten Jackson hankki eläimiä julmilta salametsästäjiltä ja miten hän hankkiutui osasta eläimistä eroon jouduttuaan talousvaikeuksiin. Entä mitä eläimille kävi, kun Jackson kuoli?

S
 

Houkutteleva kirurgin veitsi 

Yle Areena 

Veitsen terän alla – Under kniven 4.7. 

Yle Areenassa julkaistavassa ruotsalaissarjassa tavataan tunnettuja ja tavallisia ruotsalaisia, jotka ovat käyneet kauneusleikkauksissa. He kertovat, millaisia toimenpiteitä heille tehtiin, miksi he halusivat korjauttaa ulkonäköään ja millaisia tunteita asia on heissä herättänyt.

Jaksoissa Erik Galli kertoo, miten hän on lähes koko ikänsä jahdannut täydellistä ulkonäköä ja yrittänyt käydä salaa kauneusleikkauksissa.

Traaginen fantasiadraama

C More

Anomalia, kausi 1 4.7. 

Sveitsiläinen fantasia-draama hiljattain eronneesta huippuneurologista Valérie Rossierista (Natacha Régnier). Hän muuttaa poikansa Lucasin (Iannis Jaccoud) kanssa takaisin esi-isiensä kotiin ja aloittaa työt entisen opettajansa johtamalla yksityisklinikalla.

Juuri kun Valérien elämä on asettumassa uomiinsa, hän alkaa nähdä Lucasin kanssa näkyjä. Oudot tapahtumat paljastavat Valérien todellisen perinnön sekä hänen perheensä traagisen historian. Kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Stripparielämää uusin osin

C More & C More Series

P-Valley  5.7. 

Mississippin suistoalueella sijaitsevan strippiklubin työntekijöistä kertovasta draamasta alkavat 5.7. uudet, toisen kauden jaksot. Sarjaa esitetään yksi uusi osa viikossa C More Series -kanavalla ja C Moren suoratoistopalvelussa.

Koronaepidemia on kirjoitettu mukaan ohjelmaan, sillä 2. kaudella strippipaikka kamppailee pysyäkseen auki pandemian aikana. Klubin valtasuhteissa tapahtuu muutoksia, ja uusia tyttöjä palkataan tanssimaan tangoilla. Avausosassa Pynkin perhe kärsii vieläkin klubin Murda-illan traagisista seurauksista, ja heitä uhkaa uusi vihollinen.

Rakkauden etsintää Korona-aikaan

MTV Katsomo 

Bachelor Australia 5.7. 

MTV Katsomossa alkaa australialaisversio suositusta rakkausrealitystä. Sarjan 8. kaudella naiset tavoittelemana unelmien poikamiehenä nähdään aussikomistus Locklan ”Locky” Gilbert. Kotimaassaan Selviytyjät-kisasta tunnetulla Lockyllä on yhteys myös Suomeen. Tänä vuonna 31 vuotta täyttävä mies nimittäin on pelannut jenkkifutista vuonna 2015 helsinkiläisseura Wolverinesissa.

Bachelor Australian 8. tuotantokaudella näkyy koronapandemian vaikutus. Kuvaukset jouduttiin panemaan tauolle maaliskuussa 2020, ja ohjelman teossa turvauduttiin muun muassa videopuheluihin. Sarjassa nähdäänkin esimerkiksi kahdenkeskeiset vaahtokylpytreffit etänä.

s

Murhaajat joutuvat viimein tilille 

 C More

Minkä taakseen jättää 6.7. 

BritBoxin palkitun rikossarjan neljännen kauden jaksot julkaistaan kaikki kerralla C Moren suoratoistopalvelussa. Rikosdraamassa Lontoossa työskentelevät rikosylikomisario Cassie Stuart (Nicola Walker) ja rikoskomisario Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) selvittävät ratkaisemattomiksi jääneitä ja kaikkein visaisimpia murhamysteereitä.

Kaksikko avaa ja ratkaisee vanhat tapaukset niin, että pahantekijät joutuvat viimein vastuuseen tekosistaan. Palvelusta löytyvät myös rikossarjan aikaisemmat kaudet 1–3.

Fitz ratkoo klassikkosarjassa

C More

Fitz ratkaisee 6.7.

Vuosina 1993–1995 kuvatun brittiläisen rikosdraamasarjan kolme kautta ovat katseltavissa 6.7. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa. Skottinäyttelijä Robbie Coltrane esittää kriitikoiden suitsuttamassa sarjassa nokkelaa rikospsykologia Eddie ”Fitz” Fitzgeraldia, jota Manchesterin poliisi käyttää apunaan rikollisten profiloinnissa ja kuulusteluissa.

Tarkkanäköinen ja taitava Fitz näkee analysoitaviensa sisimpään, mutta kärsii myös itse monista ongelmista, kuten alkoholismista. Samantyyppistä ideaa on hyödynnetty myöhemmin monissa muissakin rikostutkijahahmoissa.

Pappi ratkoo rikoksia

C More 

Isä Brown ja hänen laumansa 6.7. 

Kirjailija GK Chestertonin tarinoiden inspiroiman sarjan kahdeksas kausi starttaa C Moressa. Sarjassa empaattinen pappi ratkoo seurakuntasihteerin ja taloudenhoitajan avustuksella rikoksia Kemblefordin kylässä.

Suomessa sarjan ensimmäiset kaudet pyörivät TV1:llä vuodesta 2013 vuoteen 2015. Isä Brown ja hänen laumansa -sarjan ensimmäinen jakso oli yksi Suomen katsotuimpia ulkomaisia televisiosarjoja yli puolella miljoonalla katsojalla.

Keinoja kaihtamatta valtaan 

Netflix

King of Stonks 6.7. 

Saksalainen Netflixin alkuperäissarja kertoo Felix Armandista (Thomas Schubert), itsestään liikoja luulevasta finanssinerosta, joka luotsaa filunkifirmansa menestykseen valehtelemalla, huijaamalla ja juonittelemalla. Felixin onni ei ole ikuista, sillä pian mafia, tutkijat ja shorttaajat saavat vihiä hänen puuhistaan.

Sarja sai maailmanensi-iltansa Münchenin elokuvajuhlilla 26. kesäkuuta. Sarjaa tähdittävät muun muassa Sophia Burtscher ja Altine Emini (Erikoisryhmä Stuttgart).

Nuoret naiset, modernit ongelmat

Yle Areena 

Girlsquad 7.7. 

Yle Areenassa julkaistava ranskalaissarja kertoo kesälomansa aloittavista kaveruksista. Ruby, Chloé, Constance ja Sofia juhlistavat lomansa alkamista hurjilla bileillä. Hurjat ovat myös seuraamukset.

Seuraavana aamuna yksi heidän ystävistään löydetään makaamasta tien vierestä – koomassa! Pian sen jälkeen nuoret alkavat saada outoja viestejä, jotka kaikki ovat peräisin "tirkistelijältä". Onko tämä vain jokin sairas vitsi vai ovatko ystävät todellisessa vaarassa?

Girlssquad on toiminnantäyteinen trilleri, jossa nuoret kohtaavat monia nykymaailman ongelmia: erilaisuuden pelon, väkivallan ulkonäköpaineet ja ilmastoahdistuksen.

Jännityksen täyteinen heinäkuu

Yle Areena 

Heinäkuun elokuvapaketti – Jännitystä kesään 7.7. 

Yle Areena täydentyi torstaina 7. heinäkuuta viidellä jännärielokuvalla. Gretassa nuori newyorkilainen tarjoilija ystävystyy elegantin leskirouvan kanssa vain törmätäkseen synkkiin ja hengenvaarallisiin salaisuuksiin. Takenissa entinen CIA-agentti (Liam Neeson) joutuu pistämään vanhat taitonsa uusiokäyttöön, kun hänen tyttärensä siepataan.

Neljä Oscar-ehdokkuutta keränneessä Winter’s Bonessa vuoristoseudun tyttö etsii kadonnutta, huumerikollisuuteen sotkeutunutta isäänsä varoituksista huolimatta. Good Killissä lentäjä käy Nevadasta käsin Afganistanin sotaa ohjaamalla drooneja. Vivariumissa nuoripari etsii täydellistä kotia itselleen, ja juuttuu salaperäiseen lähiöön identtisten talojen keskelle.

Seuraa meitä somessa