fbq
SuoratoistoNäin paljon BB-Sofialla on mennyt rahaa kauneusleikkauksiin: "Oon tosi etuoikeutettu"
Näin paljon BB-Sofialla on mennyt rahaa kauneusleikkauksiin: "Oon tosi etuoikeutettu"

Big Brother Suomi -ohjelman uusi kausi pyörähti käyntiin sunnuntaina 4.9. Taloon asteli 12 erilaista persoonaa. Parin päivänä asukkaat ovat päässeet tutustumaan paremmin toisiinsa ja kertomaan syvemmin toisilleen elämästään.

Lue myös: Tässä on uusi Big Brother -talo! Pelletauluja, kattokruunuja ja valtava shakkilauta - katso video!

Seksityöstään avoimesti puhunut Sofia ja Ruzbeh keskustelevat keittiössä kahdestaan tiistain kääntyessä keskiviikon puolelle.

Transsukupuolinen Sofia on kertonut aiemmin asukkaille käyneensä useissa kauneusleikkauksissa. Ruzbeh on kiinnostunut tietämään, paljonko leikkaukset ovat maksaneet yhteensä. Sofia paljastaa käyttäneensä rahaa leikkauksiin peräti 15 000 euroa. Hänen perheensä on ollut mukana auttamassa kustannuksissa. 

– Kyllä mä tiedän, että mä oon tosi etuoikeutettu. Kaikkien vanhemmat ei ymmärrä, kuinka iso juttu se on. Jotkut vanhemmat hylkäävät omat lapsensa sen jälkeen, kun he kertovat olevan trans tai vaikkapa homoja, Sofia totesi tiistaina. 

Sofia kertoo olleensa masentunut, ennen kuin aloitti transitionsa. Kaikki ongelmat eivät johtuneet transsukupuolisuudesta, mutta sillä oli kuitenkin osansa. 

– Kyllä mä oon myös kärsinyt sen takia itseni kanssa, Sofia sanoo.

Sofia
Sofian vanhemmat ovat avustaneet lapsensa kauneusleikkauksissa. 

 

"Turha jossitella"

Sofia ihmettelee joidenkin kuvittelevan, että hän tarkoituksella pyrkii olemaan erilainen, ja että hän on itse valinnut olevansa trans. Hän painottaa, ettei toivoisi omaa kohtaloaan kenellekään.

Transsukupuolisuus on kuitenkin opettanut Sofiaa paljon maailmasta ja muista ihmisistä. 

– Mä rakastan olla mä, mä rakastan itseäni, mä rakastan olla trans.

Lue myös: Näin BB-Sofia kertoi seksityöstä muille asukkaille - paljasti samalla yllättävän paikan, missä työ parhaiten sujuu


Ruzbeh toteaa, että Sofia on eläneen sekä miehenä että naisena. Sofia selittää joidenkin transnaisten eläneen ensin miehenä, mutta hän itse ei ole niin tehnyt. Hän on aina ollut sellainen kuin on nytkin. 

– Mulla ei oo koskaan ollut partaa, tai mä en oo koskaan ollut sellainen äijä.

– Jos en olisi käynyt miehen murrosikää, niin mun elämä olisi nyt paljon helpompaa. En jaksa kuitenkaan miettiä sitä, koska en voi muuttaa sitä. Sellainen jossittelu ei auta siinä kohtaa, Sofia jatkaa. 

Big Brother Suomi Nelosella klo 21 ja Ruudussa 24/7.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
07.09.2022 18:00 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa