fbq
SuoratoistoMaajussi-Arhon tiluksille saapuu täysin vieras nainen – morsianehdokkaat jännittävät tapaamista: ”Jos kehittelee draamaa, en tykkää”
Maajussi-Arhon tiluksille saapuu täysin vieras nainen – morsianehdokkaat jännittävät tapaamista: ”Jos kehittelee draamaa, en tykkää”

Maajussille morsian -ohjelman seitsemännessä jaksossa morsian- ja sulhasehdokkaat ovat saapuneet maajussien farmeille. Jakso ilmestyi MTV Katsomoon 3.10. 

Rantasalmella lypsykarjaa isännöivä Arho, 28, on kutsunut kotiinsa Sannin ja Karoliinan, joiden kanssa hän ehti tutustua lähemmin Naantalissa ryhmätreffeillä. Ryhmätreffeillä mukana ollut Johanna jätti leikin kesken, koska etsi puolisokseen yhtä vahvassa uskossa olevaa miestä kuin itse on. 

Lue lisää: Uskon asiat saavat Maajussi-Arhon morsiamen jättämään ohjelman kesken: ”Itselle se on kynnyskysymys”

Arho päätti kutsua farmilleen ryhmätreffien päätteeksi täysin muille vieraan naisen Elinan, joka ei päässyt mukaan Naantaliin. Elina oli sairastunut juuri ennen Naantaliin lähtöä, joten hän joutui tyytymään tapaamiseen viiden minuutin kestävän videopuhelun välityksellä. Hänen onnekseen kutsu kävi kuitenkin farmiviikoille. 

V
Arho kutsui farmilleen Sannin (toinen vasemmalta) ja Karoliinan (oikealla). 

Tuoreessa jaksossa Elina saapuu Arhon farmille ensimmäisenä. Hän on hyvin innostunut, mutta samalla jännittynyt, sillä ei ole tavannut Arhoa koskaan kasvotusten. Myös Arhoa jännittää. 

Myös kaksi pian farmille saapuvaa morsianehdokasta jännittää Elinaa. 

– Vielä jännittävämmäksi farmiviikosta tekee sen, että en ole nähnyt Arhoa, mutta en ole nähnyt myöskään näitä kahta muuta, jotka ovat siellä minun kanssani. En tiedä heidän nimiään, en yksinkertaisesti tiedä mitään heistä, Elina jännittää. 

Myös muut morsianehdokkaat jännittävät Elinan tapaamista. 

– Jos Elina onkin sellainen, ettei hän käyttäydykään hyvin tai kehittelee jotain draamaa meidän välille, niin en tykkää, Sanni toteaa. 


Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla. Jaksot saapuvat viikko etukäteen MTV Katsomoon maanantaisin. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
03.10.2022 11:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa