fbq
SuoratoistoKesän isot kotimaiset stadionkeikat livenä tv:ssä: Antti Tuisku, Haloo Helsinki!, Sunrise Avenue…
Kesän isot kotimaiset stadionkeikat livenä tv:ssä: Antti Tuisku, Haloo Helsinki!, Sunrise Avenue…

Ruutu näyttää kesän ja alkusyksyn aikana suorina lähetyksinä viisi kotimaisten artistien isoa stadionkeikkaa. Suorien lähetysten lisäksi tarjolla on ennen keikkoja julkaistavaa ja artistien itsensä luomaa lisämateriaalia. 

Aikataulu:

Haloo Helsinki! – Haloo Stadion! 18.6. 

Apulanta – A30 2.7. 

Sunrise Avenue: Thank You For Everything – The Final Tour 9.7. 

Juha Tapio – Elossa! 6.8. 

Antti Tuisku – Bailantai 10.9. 

– Stadikalla esiintyminen tulee olemaan elämäni suurin ja hienoin kokemus. Bailantai on todellinen popspektaakkeli - kaikki minut lavalla edes vilaukselta nähneet varmasti tietävät, että intohimoni on nimenomaan live-esiintyminen ja siihen panostaminen, Antti Tuisku kommentoi Nelosen tiedotteessa. 

Lue myös: Tässä ovat uudet Vain elämää -tähdet - Seiska julkaisi nimet jo tammikuussa

haloo helsinki

Nelonen Median musiikkijohtaja Mikko Koivusipilä muistuttaa, että tänä kesänä kotimainen livemusiikki harppoo suuria askelia eteenpäin niin kokoluokan, shown kuin tuotannonkin puolesta.

– Haluamme kotimaisen musiikin puolestapuhujana mahdollistaa spektaakkelien näkemisen, vaikka ei olisi mahdollisuuksia päästä syystä tai toisesta paikan päälle. Upeaa, että kaikki esiintyjät lähtivät mukaan ideaan. Olemme kokeilleet suoria lähetyksiä konserteista aiemminkin niin lineaaritelevisiossa kuin striimaamallakin. Kokemukset ovat olleet hyviä, esimerkiksi Cheekin jäähyväiskeikka tavoitti miljoonayleisön, hän sanoo.

Stadionkeikat nähdään Ruudussa erillisinä kertamaksullisina tapahtumina, eivätkä ne sisälly Ruutu+-tilaukseen. Yhden keikan hinta on 9,95 €. Suorien lähetysten lisäksi ostajilla on katseluoikeus lisämateriaaliin ja tallenteisiin 14 vuorokauden ajaksi.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: All Over Press, Allerin arkisto