fbq
SuoratoistoKäsipeliä kylpyammeessa? Varatun Leon ja sinkku-Disan intohimoinen hetki tallentuu kameraan Temptation Islandilla
Käsipeliä kylpyammeessa? Varatun Leon ja sinkku-Disan intohimoinen hetki tallentuu kameraan Temptation Islandilla

Temptation Island Suomen tuoreimmalla kaudella katsojat voivat seurata juhlia vielä yksityiskohtaisemmin bilekooste-videoiden parissa. Jaksot ovat nähtävissä vain Ruutu+-tilauksella.

Neljännessä bilekoosteessa varattu Leo ja sinkku-Disa menevät taas yhdessä kylpyyn. Toinen varattu mies Arttu keskustelee sinkku-Erican kanssa ulkona, kun he huomaavat kaksikon suuntaavan kylpyhuoneeseen.

– Siellä on suihkut valmiina. Siellä on Disa ja Leo kylpyhommissa. Ohhoh, tuo tulee varmasti päättymään v***n hyvin, Arttu ja Erica juttelevat.

Lue myös: TIS: Joannalle näytetään iltanuotiovideolla Leon härskit puuhat – murtuu kyyneliin

Arttu mainitsee tietävänsä Leon kumppanin Joannan, sillä nainen on käynyt hänellä asiakkaana. Arttu työskentelee baarimikkona Lahdessa.

– Tuo lähtee kostokierteeseen, tai ehkä ei välttämättä kostokierteeseen vaan sellaiseen perus tiedätkö, Arttu analysoi.

Temptation island suomi
Mitä kylpyammeessa oikeasti tapahtuu?

Leo ja Disa istuvat lähekkäin ammeessa, ja ainakin Disa on täysin alasti. Sinkkunainen hakeutuu yllättäen aivan Leon eteen, ja katselee miestä intohimoisesti. 

Disan vasen käsi liikkuu veden alla kohti Leon haaroväliä.

Kylpyvaahdon takia ei pysty päättelemään, mitä ammeessa tapahtuu. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että jonkinlaista käsipeliä harrastetaan.

Disa kikattelee ja Leo katselee kohti vieressä olevaa seinää. Lopulta he tyhjentävät ammeen ja täyttävät sen vedellä uudestaan.

Lue myös: TIS: Unohtiko Leo saman tien Joanna-rakkaansa? Tunkee kylpyyn alastoman sinkkunaisen kanssa

Muut sinkkunaiset paljastavat sarjan seitsemännessä jaksossa kuulleensa myös huhuja siitä, että Disa ja Leo olisivat pussailleet salaa.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin.

Seuraavan viikon jakso on katsottavissa ennakkoon Ruudun tilauksella aina keskiviikkoaamuisin. Temptation Island Suomi: Bileet – Megakooste villeistä juhlista katsottavissa vain Ruudussa.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
23.11.2022 11:15 | Teksti: Monica Ollas | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa