fbq
Suoratoisto Henna Kalinaisella nousi paino yli sadan kilon Olet mitä syöt -ohjelman jälkeen: ”Kaikki mässäilee sillä”
Henna Kalinaisella nousi paino yli sadan kilon Olet mitä syöt -ohjelman jälkeen: ”Kaikki mässäilee sillä”

Henna Kalinainen osallistui vuonna 2020 Olet mitä syöt -ohjelmaan, jossa lääkäri Pippa Laukka laittoi hänen elämäntapansa remonttiin. Elämäntaparemontin myötä Henna pudotti painoaan. Samoihin aikoihin hän alkoi odottamaan yhdessä Jarkko-puolisonsa kanssa heidän yhteistä lastaan. 

Lapsen syntymän jälkeen Hennalla on noussut paino. Hän avautuu  asiasta Gossip Moms Suomi -ohjelman uudella kaudella. Sarjan neljä ensimmäistä jaksoa on katsottavissa discovery+-palvelussa. 

Henna kertoo, että hänellä on tarkoitus päästä alle sadan kilon. 

– Mua ihan hirvittää, kun silloin aikoinaan aloitin elämäntaparemontin siinä Olet mitä syöt -ohjelmassa, niin olen nyt vielä huonommassa kunnossa kuin silloin, kun aloitin sen, Henna toteaa sarjan kolmannessa jaksossa.

Lue myös: Henna Kalinainen pääsi eroon terveysongelmista: Tuli elämäntaparemontin jälkeen heti raskaaksi!

T
Henna avautuu kertyneistä kiloistaan Gossip Moms Suomi -ohjelmassa. 

Henna kärsii väsymyksestä ja voimattomuudesta raudanpuutteen vuoksi. Hän on menossa kohentamaan hyvinvointia rautainfuusioon, jossa rautaa laitetaan hänelle tiputuksella.

 – Odotan, että saisin itseni takaisin. Olen yleensä tosi iloinen ja pirteä ja teen sataa asiaa päivässä. Olen menevä ja aurinkoinen. Nyt olen ollut sellainen ärtynyt ja väsynyt. 

Hennasta tuntuu, ettei hän halua poistua muuttuneen olemuksen vuoksi lainakaan kotoaan. 

– Mua inhottaa tää mun koko olemus ja nämä turvonneet kasvot. Kaikki, mitkä näkyy. En halua poistua täältä kotoa mihinkään. 

Myös julkisuus tuo omat paineensa Hennalle. 

– Kun on tuo julkisuus, niin kaikki vaan mässäilee sillä. Kato, ei se mitään pystynyt laihduttamaan, katso mikä läski se on taas. Hirveä, turvonnut akka. Mitä se on tehnyt oikein itsellensä, Henna pohtii. 

Gossip Moms Suomi discovery+-palvelussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
08.11.2022 09:27 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa