fbq
SuoratoistoEx and the City Suomi: Taloon astelee ennestään tuttuja hahmoja – "Faija ja Annika panee tänään"
Ex and the City Suomi: Taloon astelee ennestään tuttuja hahmoja – "Faija ja Annika panee tänään"

Ex and the Cityn viidennessä jaksossa 29.9. Jennin syntymäpäivät jatkuvat, ja illan bileet käynnistyvät uuden asukkaan saapumisella taloon.

Edellisessä jaksossa poistuneen Tuomaksen tilalle saapuu ohjelman aiemmilta kausilta tuttu Niki, joka on Thorin tapaan parisuhteessa.

Lue myös: "Pysyykö Thor uskollisena?" - Ex and the City-osallistuja on poikkeuksellisesti parisuhteessa

Talon sinkuista alkaa pikkuhiljaa muodotumaan pariskuntia. 

Öitä yhdessä viettäneet Waltteri ja Roosa lähtevät kesken synttäribileiden treffeille. Läheisistä väleistä ja hempeistä keskusteluista huolimatta Roosa painottaa, että hänen puoleltaan kyse on vain fyysisestä vetovoimasta. 

Tara ja Arttu ovat myös viihtyneet yhdessä, ja seuraavana aamuna kyyhkyläiset pääsevät deiteille. He keskustelevat polkuvenettä polkiessaan syvällisesti suhteensa tilasta. 

- Mikä tää meidän juttu on? Arttu kysyy.

- En mä tiiä, Tara vastaa. 

Ex and the city
Taloon saapuva Niki on parisuhteessa Ex on the beach Afterski 2.0-kaudelta tutun Tuulin kanssa. 

 Joonatanin eli "Faijan" ja Stellan välit alkavat myös lämpenemään, mutta suhde katkaistaan heti alkuunsa, kun Stella passitetaan kotiin. 

Stellan tilalle taloon saapuu myöskin edellisiltä kausilta tuttu Annika, joka on monen muun osallistujan tapaan Joonatanin entinen Tinder-match. 

Annika kertoo, kuinka Joonatan oli pyytänyt häntä kanssaan kaljalle. Annika ei kuitenkaan ehtinyt vastata miehelle pariin päivään, joten Joonatan oli poistanut Annikan matcheistaan. 

Annika sanoo aikovansa selvittää, mistä Faijan tempussa oli kyse.  Asia kuitenkin unohtuu, kun on seuraavien bileiden aika. 

Seksiteemaisissa juhlissa raippa heiluu, ja Annikan ja Joonatanin välit selkeästi lähentyvät. Muut ennustavat, miten ilta tulee päättymään. 

- Faija ja Annika panee tänään. 

Ex and the City Suomi katsottavissa discovery+-palvelussa. 

29.09.2022 08:15 | Teksti: Anni Niittylahti | Kuvat: discovery+

Seuraa meitä somessa