fbq
SuoratoistoBrittihovin juristitiimi varautuu skandaaliin! Kuningas Charles huolestui Netflix-sarjan sisällöstä – tamponipuhelusta nousi kohu
Brittihovin juristitiimi varautuu skandaaliin! Kuningas Charles huolestui Netflix-sarjan sisällöstä – tamponipuhelusta nousi kohu

Kuningas Charlesin kerrotaan olevan huolissaan Netflixissä nähtävän The Crown -sarjan uudesta kaudesta, joka antaa hänen ja ex-vaimon Dianan riidoista raadollisen kuvan. Hallitsijan kansansuosio on noussut kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen, ja nyt Buckinghamin palatsissa varaudutaan juristitiimin voimin skandaaliin.

Lue myös: Prinsessa Victoria panikoi Ruotsin hovista kertovan tv-sarjan vuoksi: "Todella vaikea hyväksyä"

Sarjan viidennellä kaudella on edetty 1980- ja 1990-lukujen vaihteeseen, jolloin Charlesin ja Dianan avioliitto on raunioina. Prinssi painostaa äitiään hyväksymään avioeron, kun samaan aikaan pariskunta juoksee vieraissa ja solvaa toisiaan julkisesti.

Jo ennen kauden ensi-iltaa englantilaiset paheksuivat kohtausta, jossa toistetaan vuoden 1989 surullisen kuuluisa puhelinkeskustelu, jossa prinssi kertoo rakastajattarelleen Camilla Parker-Bowlesille haluavansa olla tamponi tämän sisällä.

Charles ja Camilla  1975.
Charles ja Camilla  1975.

Lue myös: The Crownissa mukana suomalainen hahmo – julkisuutta välttelevä nainen elää satumaisen rikasta elämää

– Meidän kaikkien tulee hyväksyä, että 1990-luku oli vaikeaa aikaa kuninkaalliselle perheelle. Kuningas Charlesilla on varmasti kipeitä muistoja tuolta ajalta, sarjan luoja Peter Morgan toteaa Entertainment Weeklylle.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
19.11.2022 15:00 | Teksti: Sari Nurmo | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa