fbq
SuoratoistoAnne Kukkohoville sattui haaveri Atlantin yli -ohjelmassa – muut miehistön jäsenet huolestuivat: "Hän tuli pää edellä"
Anne Kukkohoville sattui haaveri Atlantin yli -ohjelmassa – muut miehistön jäsenet huolestuivat: "Hän tuli pää edellä"

Kaksi kautta pyörinyt Atlantin yli jatkuu 24.8. alkaen TV5:llä ja discovery+-palvelussa. Ohjelmassa joukko suomalaisjulkkiksia ja miehistö ylittää Atlantin purjehtimalla. Mitä vain voi tapahtua, kun vastassa on luonnonvoimat. Ohjelmasta julkaistiin nyt traileri. 

Kaudella nähdään mukana tubettaja, laulaja ja lauluntekijä Sara Forsberg, yrittäjä, juontaja ja ex-malli Anne Kukkohovi, tv-viihteen moniottelija ja Duudsonien voimahahmo Jarno Laasala, valovoimainen pop-tähti Pete Parkkonen sekä ravintoloitsija ja useassa maassa palkittu huippukokki Michael Björklund.

Lue myös: Uudet suomalaisjulkkikset lähtevät purjehdukselle Atlantin yli – mukana mm. Pete Parkkonen ja Anne Kukkohovi

Veneen kipparina on Kenneth ”Kentsu” Thelen, vahtipäällikkönä on Lintu-purjeveneen omistaja Jyrki Mäki ja kokenut purjehtija ja pelastusvastaava Patrick Neuhaus. Ohjelmaa luotsaa Joel Harkimo

Trailerilla nähdään, kuinka seurueen yllättää jo heti alkumetreillä voimakas myrsky. Purjevene hörppää valtaisia aaltoja yllensä. Yllä siintää pikimusta taivas, jossa välkkyy voimakkaat salamat. 

– En tiedä, mikä tässä sarjassa on, että onko tämä niin kuin kirottu. Mutta joka kerta, kun me lähdetään, niin me satutaan sellaiseen isoon aallokkoon ja tosi kovaan keliin, Joel Harkimo toteaa. 

Anne Kukkohovi ei säily haaveritta matkalta. Trailerin lopussa nähdään, kuinka hän tippuu sängystä.

– Hän tuli pää edellä, muut kauhistelevat. 

Anne Kukkohovilla on käynyt matkan aikana myös mahdollisesti luovuttaminen mielessä, sillä yksi miehistössä olevista tsemppaa häntä trailerilla nähtävässä kohtauksessa. 

–  Pelkoja kohti Kukkohovi. Sä olet tullut saatana tänne keskelle avomerta, etkä lähde tässä vaiheessa enää kääntymään takaisin. 

Atlantin yli 3. kausi TV5 ja discovery+ 24.8. alkaen.

03.08.2022 20:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa