fbq
RadioHe korvaavat Jaajo Linnonmaan Aamulypsyssä
He korvaavat Jaajo Linnonmaan Aamulypsyssä

Jaajo Linnonmaa ilmoitti viime viikolla jättävänsä Aamulypsyn.

Nyt Radio Suomipop vahvistaa aamujensa ykkösketjua, kun uudistuneessa Aamulypsyssä nähdään Juuso Mäkilähde ja Tinni Wikström. Ohjelmassa jatkavat tutut hovimuusikko Ilkka, Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.

Aamulypsy jatkaa nykyisessä kokoonpanossaan torstaihin  22.12. saakka, jolloin Jaajo Linnonmaa vetää viimeisen lähetyksensä. Uusi kokoonpano valtaa studion maanantaista 9.1. alkaen.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa jättää Aamulypsyn - näin juontaja perustelee lopettamispäätöstään

Juuso Mäkilähde myöntää, että tuleva pesti jännittää. Sitä lieventää kuitenkin se, sillä hän oli tuuramassa Jaajoa aamuohjelmassa alkuvuonna. 

- Aamulypsy on Suomen suosituin ja hauskin aamushow ja sitä tässä lähdetään jatkamaan. Jaajoa emme pysty korvaamaan, mutta sitä emme yritäkään. Meillä on myös niin sanotusti kaikki munat samassa korissa, nimittäin käsittääkseni näin monen juontajan kombolla ei vielä kertaakaan aikaisemmin ole aamuohjelmaa tehty. Tulevien vuosien aikana tällä jengillä tullaan varmasti näkemään vielä monia vauhdikkaita käänteitä. Työnantajalta toivon pitkää pinnaa ja pitkää siimaa, Juuso toteaa tiedotteessa. 

Tinni Wikström ja Juuso Mäkilähde ovat tutut äänet radioaalloilta. 

Uuden Aamulypsyn myötä Suomipopin ohjelmistossa tapahtuu myös muutamia muita muutoksia. Suomipopin illoista tuttu Juho Keskitalo siirtyy juontamaan iltapäivälähetystä klo 14–18. Suomipopin keskipäivissä kuullaan edelleen Janne Saarista klo 10–14.

Suomipopin uutena ohjelmapäällikkönä aloittaa Sanna Wänskä. Wänskä siirtyy tehtävään Bauer Median Iskelmältä 1.12.

Myös radiokanava HitMix saa uuden ohjelmapäällikön, kun Satu Kotonen aloittaa pestissä joulukuun alussa. Satu Kotonen siirtyy HitMixin ohjelmapäälliköksi niin ikään Bauer Median Iskelmältä.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
28.11.2022 12:28 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa