fbq
HaastatteluMiss Suomi -kisasta tuttu Katariina Juselius on nykyisin tv-toimittaja – bongattiin pestiin yhteisvierailusta Jari Kurrin kanssa
Miss Suomi -kisasta tuttu Katariina Juselius on nykyisin tv-toimittaja – bongattiin pestiin yhteisvierailusta Jari Kurrin kanssa

Katariina Juselius osallistui Miss Suomi -kisaan ensimmäisen kerran vuonna 2019, siinä kuitenkaan sijoittumatta. Seuraavan kerran hän osallistui All Star -kaudelle vuonna 2021, mutta jätti sen kesken. 

– Minulla oli jo siinä vaiheessa sen verran hyvin verkostot vesillä, etten ajatellut siitä enää hyötyväni, enkä tarvinnut sitä kruunua, Katariina kertoo katsolle AlfaTV:n syyspressissä. 

Tie tv-toimittajaksi poikesi tv-esiintymisestä. Hän oli ollut vieraana Jukka Laaksosen ohjelmassa yhdessä ex-jääkiekkoilija Jari Kurrin kanssa. 

– Sillä jaksolla oli kuulemma hyvät katsojaluvut. En tiedä, oliko se Jari Kurri vai minä se pääjehu siinä. He tykästyivät tekemiseeni Alfalla ja pyysivät minua sitten Jukka Laaksonen Show -ohjelman kisaemännäksi. 

Lue myös: Kuolema tanssin teemana - Tiesitkö synkän taustan Mikko Nousiaisen rumbaa tahdittaneen kappaleen takana?

K
Katariina Juselius on Jukka Laaksonen show -ohjelman kisaemäntä. Mikael Konttinen tähdittää Syksyn säveltä yhdessä Lola Odasogan ja Katariinan kanssa. 

Katariina nähdään syksyllä myös Syksyn sävelen bäkkäritoimittajana. Hän tuottaa lisäksi ohjelman sosiaalista mediaa. 

– Tämä on mun ensimmäinen live, mikä tietenkin jännittää. Onneksi Mikael ja Lola ovat tukena ja turvanani. 

Katariina opiskelee paraikaa Laajasalon opistossa urheilutoimittajaksi.

 – Mietin pitkään, että opiskelenko pelkästään vain toimittajaksi, mutta olen kova penkkiurheilija ja olen harrastanut korista, joten sellainen maailma kiinnostaa. 

Missikisoihin Katariina lähtikin aikoinaan sillä ajatuksella, että voisi tehdä tv:tä. 

– Olen aina halunnut tehdä viihdettä, viihdyttää ihmisiä ja tuoda heille hyvää mieltä. 
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
19.09.2022 18:00 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Matti Matikainen

Seuraa meitä somessa