fbq
HaastatteluLatela-ohjelman Lauri Huttusen naisasioissa on ollut tuulisia aikoja: ”Olen epäonnistuneiden naisvyyhtien summa”

Latela-ohjelman Lauri Huttusen naisasioissa on ollut tuulisia aikoja: ”Olen epäonnistuneiden naisvyyhtien summa”

Nokialaisia autonharrastajia seuraavan Latelan seitsemäs kausi pyörähtää käyntiin discovery+-palvelussa ja TV5-kanavalla 7.9. alkaen. 

Vuonna 2004 perustetussa Latelassa eniten häärää nykyisin Lauri ”Late” Huttunen, joka jättäytyi pois töistään VR:ltä parisen vuotta sitten ja alkoi yrittäjäksi. Nykyisin hänen työkuvaansa kuuluu autojen ”tuunaaminen” uuteen uskoon televisio-ohjelman ohessa. Päätös yrittäjäksi ryhtymisestä syttyi perheen tärkeydestä. 

– Poikani on minulla joka toinen viikko, ja vuorotyö sopii tällaiseen huonoksi. Yrittäjänä pystyn vaikuttamaan enemmän työaikaani, Huttunen kertoo Katsolle. 

Lue myös: Latela-sarjasta tuttu Lauri Huttunen hyppää politiikkaan: Olen tolkun ukko

L
Kuvassa LauriValkama, Riku Hietikko, Lauri Huttunen ja Juha "Härski" Martikainen.  Kuva on vuodelta 2013. 


Latela alkoi pyöriä TV1-kanavalla vuonna 2013, ja tuolloin Latelan jengin elämään kuului autojen lisäksi juhlinta ja muu nuoruuden hulina. Vajaassa kymmenessä vuodessa monelle on tullut vaimo ja perhe, joten kaikilla ei ole enää yhtä paljon aikaa projekteihin kuin ennen. 

– Jotkut ovat muuttuneet aikuisiksi, ja jotkut uskovat vielä Taunusten ja Transitien ylösnousemukseen, Huttunen naurahtaa viitaten itseensä. 

Naisasiat eivät ole menneet viime aikoina suunnitelmien mukaan, ja luottamus naisia kohtaan on hieman karissut. 

– Täytyy kyllä sanoa, että olen epäonnistuneiden naisvyyhtien summa. 

T

Latela 7.9. alkaen discovery+-palvelussa ja TV5-kanavalla.

 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
04.09.2022 14:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Timo Korhonen, Discovery

Seuraa meitä somessa