fbq
HaastatteluItseoppineen muotisuunnittelija Antèron, 42, luomuksia nähdään myös artistien päällä – mukana Muodin huipulle -ohjelmassa: Kritiikki on heikko kohtani
Itseoppineen muotisuunnittelija Antèron, 42, luomuksia nähdään myös artistien päällä – mukana Muodin huipulle -ohjelmassa: Kritiikki on heikko kohtani

Muodin huipulle -ohjelma palaa televisioon torstaina 2.2. MTV3-kanavalle. 

Yksi ohjelman osallistujista on hyvinkääläinen Antèro Kabongo, 42, joka on tehnyt pitkään muotisuunnittelijana töitä. 

Antèro kertoo Katsolle olevansa itseoppinut suunnittelija. Viisi vuotta sitten hän opiskeli ompelijaksi, mikä toi lisää ammattitaitoa. Suunnittelutöiden lisäksi hän työskentelee lähihoitajana. 

– Työllistyminen täyspäiväisesti on ollut haastavaa Suomessa. Olen pyrkinyt tekemään niin lähihoitajan kuin suunnittelijan töitä samaan aikaan. 

Antèron luomuksia on nähty eri artistien päällä. 

– Minua inspiroi musiikki ja artistit, ja olen tehnyt yhteistyötä eri artistien kanssa, Antèro totesi Muodin huipulle -ohjelman lehdistötilaisuudessa. 

Idea ohjelmaan osallistumisesta syntyi jo viisi vuotta sitten, kun hän koulukaverinsa kanssa päätti, että jos ohjelma palaa vielä joskus televisioon, he aikovat hakea siihen.

– Hain tähän ja pääsin. Koulukaverini ei valitettavasti päässyt. Hän on ollut kuitenkin tukenani tässä. 

Lue myös: Somevaikuttaja Mmiisas on yksi Muodin huipulle -ohjelman tuomareista – tällainen tausta hänellä on muodin parissa

R
Antèro myömtää, että hänestä löytyy tempperamenttia. 

Antèron haaveena on saada omaa brändiään eteenpäin maailmanlaajuisesti. 

– Toivon, että siitä tulisi iso brändi. 

Muodin huipulle -ohjelmassa suunnittelijat joutuvat laittamaan itsensä ja luomuksensa kritiikin kohteeksi, kun tuomarit antavat mielipiteensä töistään. Antèro myöntää, että kritiikkin vastaanottaminen on hänen heikko kohtansa. 

– Minun oli käännettävä se tässä ohjelmassa positiiviseksi. Ajattelin tätä oppimiskokemuksena. On selvää, että kaikki näkevät luomukseni eri tavalla ja eri silmin. 

Antèro kertoo olevansa temperamenttinen persoona, joten mahdollisesti tulta ja tappuraa voi olla luvassa Muodin huipulle -ohjelmassa. 

– Minusta löytyy temperamenttia, ja otan tosi henkilökohtaisesti asiat. Tietenkin haluaisin, että tykkäävät siitä, mitä teen. 

Lue myös: Minttu Räikkönen Muodin huipulle -ohjelman tuomariksi – juontajana somevaikuttaja Mmiisas

Muodin huipulle alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 2.2. klo 20.

01.02.2023 14:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa