fbq
HaastatteluOlli Jokinen haluaa nostaa esiin yhden erityisen asian tulevissa jääkiekon MM-kisoissa: "Se osa-alue on päässyt pahasti unohtumaan"
Olli Jokinen haluaa nostaa esiin yhden erityisen asian tulevissa jääkiekon MM-kisoissa: "Se osa-alue on päässyt pahasti unohtumaan"

Heistä yksi on Mikkelin Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen, joka pelasi itse NHL:ssä yli 1 200 runkosarjaottelua ja pudotuspelit päälle. 

– Asiantuntijan roolihan on se kaikista helpoin rooli, kun mistään ei tarvitse ottaa minkäänlaista vastuuta, ”Päällikkö” naureskelee Katsolle.

Sitten hän vakavoituu ja korostaa haluavansa nostaa tv-studiossa pelaajien persoonia paremmin esille.
– Mielestäni se osa-alue on päässyt pahasti unohtumaan jääkiekossa. Jokaisessa maajoukkueessakin pelaa loistavia persoonia, ja jääkiekko on kuitenkin pelaajien peli.
– Kyllä niistä pelisysteemeistäkin puhutaan, mutta yritetään nostaa myös niitä yksilöitä framille, jotta saadaan kansalle uusia sankareita.

Jääkiekon MM

Mukana uusia kommentaattoreita

C Moren asiantuntijatiimiä on täydennetty kevään kotikisoihin parilla uudella kasvolla. Viime keväänä uransa seitsemännet MM-kisat pelannut, Ilveksessä uraansa jatkava Petri Kontiola tekee tänä keväänä debyyttinsä C Moren jääkiekkoasiantuntijana. Toinen uusi lisäys kommentaattorikokoonpanoon on Leijonien entinen päävalmentaja, Kärppiä loppukauden luotsannut Lauri Marjamäki.

Yllämainittujen herrojen lisäksi C Moren asiantuntijatiimiin kuuluvat Sami Kapanen, Karri Kivi, Mikko Koivu, Lasse Kukkonen ja Tero Lehterä.

Lue myös: Sota keskeytti KHL-pelien tv-esitykset.

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina 13.5. klo 20.15 MTV3:ssa Suomi-Norja -ottelulla. MTV3 esittää kaikki Suomen pelit, välierät ja mitalipelit. Kaikki muutkin ottelut näkyvät C Moren suoratoistopalvelussa ja urheilukanavilla.
 

06.05.2022 09:15 | Teksti: Eetu Ampuja ja Atte Alhainen | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa