fbq
ElokuvatUuden Risto Räppääjän kuvaukset alkavat – lapsinäyttelijöistä julkaistiin jo vihjeitä
Uuden Risto Räppääjän kuvaukset alkavat – lapsinäyttelijöistä julkaistiin jo vihjeitä

Risto Räppääjä ja villi kone -elokuvan kuvaukset alkavat keskiviikkona 6.7.2022. Elokuva kuvataan Helsingissä ja Vantaalla heinä- ja elokuussa 2022. Elokuvan ohjaa Maria Sid

Lapsiperheiden ikisuosikit Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää seikkailevat tällä kertaa pelimaailmassa. Elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan, samannimiseen Tammen kustantamaan lastenromaaniin. 

Elokuvassa nähdään luonnollisesti myös Rauha Räppääjä, Lennart Lindberg ja Pakastaja-Elvi, joita näyttelevät Minka Kuustonen, Ylermi Rajamaa ja Jenni Kokander. Muita aikuisrooleja näyttelevät muun muassa Jutta Järvinen ja Aku Sipola. Lapsinäyttelijöiden nimet julkistetaan erikseen. 

Risto Räppääjä ja villi kone -elokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva on Solar Filmsin ja Ricky Rapper Oy:n yhteistuotantoa. 

Lue myös: Risto Räppääjä -kirjailijat Tiina ja Sinikka Nopolan firman liikevaihto sukelsi – tilillä killuu yli 150 000 euroa!

r
Risto Räppääjän lapsinäyttelijöitä ei ole vielä julkistettu. 

 

Rimbo Salomaa on tuottanut kahden uusimman, Risto Räppääjä ja pullistelija ja Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan lisäksi kolme ensimmäistä suosittua Risto Räppääjä -elokuvaa.

Menestyselokuvien tekijäkaartista ovat tässäkin elokuvassa olleet mukana Sinikka Nopola (1953–2021) sekä Tiina Nopola, jotka ovat vastanneet käsikirjoituksesta. Iiro Rantala on säveltänyt sekä score-musiikin että laulut. Laulujen sanat ovat Matias Nopolan käsialaa. 

Rimbo Salomaa iloitsee uudesta elokuvasta, joka juhlistaa Risto Räppääjän juhlavuotta. 

– Ensimmäinen Risto Räppääjä -kirja ilmestyi vuonna 1997 eli 25 vuotta sitten. Risto Räppääjä seuraa aikaansa ja tällä kertaa sukelletaan virtuaalimaailman pyörteisiin. Luvassa on tuttuun tapaan sattumuksia, seikkailuja, laulua ja tanssia, Rimbo Salomaa toteaa tiedotteessa. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
29.06.2022 17:15 | Teksti: Katson toimitus | Kuvat: Marek Sabogal / Solar Films.

Seuraa meitä somessa