fbq
ArvostelutNäkökulma: Eikö Ensitreffit alttarilla -naisille kelpaa mikään?
Näkökulma: Eikö Ensitreffit alttarilla -naisille kelpaa mikään?

Ensitreffit alttarilla 2.0. -realitysarja on alkuperäiseen versioon verrattuna selvästi draamantäyteisempi, ja siksi rakastan sitä. Sen alusta saakka katsojat ovat päässeet mukaan osallistujien kanssa tunteiden vuoristorataan, joka menee sellaista siksakkia, että jaksojen jälkeen pitää hetki puhallella raitista ilmaa. 

Kauden alkumetreillä nähtiin, kun morsian Emma sai vihkimisseremonian jälkeen itkukohtauksen, kun alttarilla odottikin koko kansan tuntema TIS-Jape. Jape eli Jarkko nousi otsikoihin muutama vuosi sitten oltuaan likaisessa suhdedraamaohjelmassa Temptation Islandissa.

Jape jäi monelle mieleen myös siitä, kun hän petti silloista tyttöystävää ohjelman päätyttyä.

Emmalle tämä oli liikaa. Eri huoneissa nukutun hääyön jälkeen hän ilmoitti kylmänviileästi, ettei suhteella ole tulevaisuutta. Asiaa puitiin myöhemmin myös oluen äärellä, mutta Emma ei halunnut päästää irti ennakkoluuloistaan. Japen ja Emman matka päättyi siihen. Jape oli syvästi loukkaantunut, koska Emma ei antanut hänelle edes mahdollisuutta.

Lue lisää: Shokkipäätös Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa! TIS-Jape saa tylyt pakit: ”Paska keissi”

R
Emman ja Japen matka jäi lyhyeksi Ensitreffit alttarilla 2.0. -ohjelmassa. 

Vaatimuslista on kova 

Vera on sen sijaan ilmoittanut tyytymättömyydestään kumppaniaan Mattia kohtaan lähes jokaisessa jaksossa – ja hän on puhunut siitä suoraan myös Matille. Veraa mietityttää heidän muutaman vuoden ikäeronsa ja erilaiset elämäntilanteet. Yhden lapsen äiti haluaa kumppaninsa kanssa lapsia jo kolmen vuoden sisään, kun Matti on ilmoittanut, että lapsia hän haluisi viiden vuoden päästä tai myöhemmin. Tämä ei kelpaa Veralle.

Vera listaa Matille lähes joka jaksossa piirteitä, jotka eivät ole sopivia hänelle. Vera kertoo olevansa itsenäinen ja voimakas nainen. Asiantuntija Essi Vauraan mukaan Veran rinnalla lähes kuka tahansa joutuisi alakynteen – aivan kuten Matille on käynyt. 

Lue lisää: Ensitreffit-Veralla on paljon negatiivista huomautettavaa sulhasestaan – asiantuntijoilta rehellinen mielipide Veran toiminnasta

R
Vera ei ole tyytyväinen kumppaniinsa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. 

Vera stressaa myös parin väliltä puuttuvasta kipinästä, jonka vuoksi hän on päättänyt nukkua eri huoneessa. Ensi viikon jaksoissa nähdään, kun Vera kertoo, mitä haluaa mieheltään petipuuhissa. 

– Jos mulla haluttaisi, niin miehen pitää heittää mut pöydälle ja panna, Vera ilmoittaa Matin pyöritellessä silmiään. 

Nämä nähtyäni minun piti mennä hetkeksi ulos ottamaan happea, sillä olin suorastaan häpeissäni näiden naisten puolesta. Eikö heille yksinkertaisesti riitä mikään? Edes bittiavaruudessa luotu unelmien poikamiesrobotti ei näitä tarpeita täyttäisi, mitä he vaativat.

Jos lähtee etsimään kumppania sillä asenteella, ettei aio muuttaa ennakkoluulojaan toisesta ihmisestä tai ettei kumppaniehdokas täytäkään jokaista listan kriteeriä, on parempi pysytellä kotona, eikä osallistua ainakaan tv-ohjelmaan.

Sinänsä todettakoon jälleen, että ilman näitä draamankäänteitä en luultavasti odottaisi joka maanantai malttamattomana sarjan uusia jaksoja. 

Ensitreffit alttarilla maanantaisin MTV Katsomossa, torstaisin Avalla. 

28.12.2022 15:14 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa