fbq
ArtikkelitMarko Björsin rakkausrealityssä ihastunut miespari muistelee kuvauksia: "Kaiken annettiin tapahtua luonnollisesti"
Marko Björsin rakkausrealityssä ihastunut miespari muistelee kuvauksia: "Kaiken annettiin tapahtua luonnollisesti"

Marko Fali ja Juho-Jari Laine nähtiin Marko Björs – Rakkauden seikkailu -ohjelmassa, mutta he poistuivat kuvauksista kesken kaiken huomattuaan löytäneensä romanttisia tunteita toisiaan kohtaan.

Molemmat muistelevat ohjelman kuvauksia lämmöllä.

- Lopputulos on ollut kaikin puolin hieno. On ollut upeaa huomata, miten aito kokonaisuus on. Meitä ei ohjattu kuvauksissa sanomaan tai tekemään mitään, vaan kaiken annettiin tapahtua luonnollisesti. Koko tuotantotiimi oli aivan mahtava. Lisäksi tutustuin ihmisiin, jotka jäivät elämääni ystävinä, Marko hehkuttaa.

Lue myös: Rakkauden seikkailussa uutispommi: Kaksi Marko Björsin sulhasehdokasta pariutui keskenään!

Juho-Jari myöntää jännittäneensä kuvauksia. Hän on kertonut ohjelmassa avoimesti kohdanneensa vanhassa työpaikassaan haastavia tilanteita seksuaalisen suuntautumisensa takia.

- Nykyisessä työyhteisössäni asia ei ole mitenkään ongelma. Vaikka ohjelmaan osallistuminen jännitti, koin kuitenkin tärkeäksi näyttää ihmisille, että on muutakin kuin tiettyjä stereotypioita. Jos pystyn auttamaan jotain ohjelmaa katsovaa nuorta, olen erittäin onnellinen ja tyytyväinen, hän sanoo.

Lue myös: Marko Fali ja Juho-Jari Laine ihastuivat toisiinsa Marko Björsin rakkausrealityn kuvauksissa - näin suhteelle kävi kuvausten jälkeen

Marko Björs  Rakkauden seikkailu keskiviikkoisin discovery+-palvelussa ja klo 20.00 TV5-kanavalla. Discovery+:ssa esitetään jaksot viikon ennakolla.

20.04.2022 12:15 | Teksti: Antero Alhonen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa