fbq

90 päivää morsiamena: Näin Debbielle, 67, ja marokkolaiselle Oussamalle, 24, lopulta kävi – jälleennäkeminen kärjistyy rumaksi nimittelyksi

90 päivää morsiamena: Maailmalla -sarjan uusimmalla, neljännellä kaudella on edetty kauden viimeisiin tell all -jaksoihin, joissa kuullaan, miten suhteille lopulta kävi ja käydään tunteikkaat puheenvuorot osallistujilta ja heidän läheisiltään.

Marokkoon 24-vuotiaan Oussaman luo suurin haavein lähteneelle Debbielle paljastui varsin pian, että Oussamalla oli täysin toiset suunnitelmat kuin hänellä ja mies alkoi muutenkin käyttäytyä huonosti. Debbie halusi elää Marokossa, mutta Oussama halusikin viisumin Yhdysvaltoihin Debbien siivellä.

Debbie ei ollut kiinnostunut pyrkyriksi osoittautuneesta taiteilijasta, ja loppujaksossa paljastuukin, ettei hän ole pitänyt mieheen Marokosta palattuaan mitään yhteyttä. Oussama sen sijaan ei ollut luovuttanut, vaan oli pommittanut Debbietä viesteillä ja soitoilla, joihin tämä ei vastannut.

Oussama saakin lopputilinpäätöksessä kylmää kyytiä. Hän osallistuu istuntoon videoyhteyden välityksellä. Hän kertoo olleensa oikeasti rakastunut Debbieen ja vihjaa myös, että heillä oli fyysistä kanssakäymistä Marokossa.

90 päivää morsiamena: Kris saa raivokohtauksen – hyökkää kolumbialaisvaimonsa kimppuun

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oussama saa kovaa kritiikkiä osakseen niin Debbieltä kuin muilta osallistujilta, jotka pitävät miehen puheita valheina. Kärkkäin on studiossa vieraileva Debbien poika Julian, joka käyttäytyy jopa uhkaavasti Oussamaa kohtaan. Hän on vastustanut suhdetta alusta saakka.

– Kiusaat toisen äitiä. Niin ei tehdä. Olet nyt minun maailmassani. Olet onnekas, ettet ole täällä, Julian tykittää.

– Tämän on loputtava. Hänen on paras olla soittamatta enää tai viestittelemättä. 60 viestiä kahdessa tunnissa. Psykopaatti, hän nimittelee Oussamaa.

– Olen poliisi. Haistan hevonpaskan kilometrien päähän. Olet onnekas, että äitini antoi sinulle sekuntiakaan elämästään.

Muut osallistujat antavat Julianille hänen puheensa välissä aplodeja, mutta vasta tämä kommentti saa Oussamankin reagoimaan.

– Okei, retku, Oussama vastaa ivallisesti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

90 päivää morsiamena: Debbie, 67, pelkää Marokossa – ”Oussama muuttuu aina iltaisin”

– Mene hammaslääkäriin ja laitata itsesi kuntoon, Julian jatkaa tylytystään.

Hän kehottaa Oussamaa menemään töihin sen sijaan, että vaanisi iäkkäitä amerikkalaisia viisumin toivossa. Oussama kuitenkin sanoo haluavansa elää mieluummin köyhänä taiteilijana kuin mennä töihin valtion koiraksi.

Debbieltä kysytään, aikooko hän vastata Oussaman yhteydenottoihin. Debbie vastaa, että luultavasti ei.

– Hänen pitäisi siirtää vuorta, jotta vastaisin.

Oussamalta kysytään, onko hän valmis siirtämään vuorta, mutta tämä vastaa kieltävästi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

90 päivää morsiamena: Maailmalla TLC:llä ja discovery+:lla tiistaisin.

Seuraa meitä somessa