fbq
90 days fiance

90 päivää morsiamena: Debbie, 67, kokee shokin saavuttuaan Marokkoon nuoren sulhasensa luo: ”Minua oksettaa”

90 päivää morsiamena: Maailmalla -sarjassa seurataan yhdysvaltalaisen Debbien, 67, ja marokkolaisen Oussaman, 24, rakkaustarinaa.

Debbie ja Oussama ovat tunteneet toisensa kolme vuotta sosiaalisen median kautta, ja he ovat tavanneet aiemmin myös tosielämässä. Tuolloin he päättivät kihlautua.

Sarjan seitsemännessä jaksossa Debbie on saapunut intoa täynnä Marokkoon ja odottaa, että he menevät nuoren sulhasen kanssa pian naimisiin. Oussama asuu vanhempiensa luona, mutta Debbie suunnittelee, että pari avioituu pian ja muuttaa omaan asuntoon. 

Debbie ottaa heti ensimmäisenä iltana puheeksi tulevaisuudensuunnitelmat. Käy ilmi, että ne ovat hyvin erilaiset kuin Oussamalla. Miehen mielestä heidän täytyy säästää rahaa asuntoon, ja sillä välin he voisivat asua pidempäänkin hänen vanhempiensa luona.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Olet täällä kuukauden tai pari kuukautta. Sitten lähdet USA:han. Tiedän, että palaat. Liiketoimiesi ja kotisi takia, Oussama sanoo.

Debbie häkeltyy täysin, sillä hän on muuttanut Marokkoon pysyvästi. Hän vielä tarkentaa, haluaako Oussama, että hän palaa Yhdysvaltoihin.

– Jep, kuuluu vastaus.

Oussama selittää haluavansa edetä hitaasti ja tutustua kunnolla ennen kuin tekee loppuelämää koskevia päätöksiä.

– Vau, olisitpa kertonut tuon ennen kuin tulin tänne, Debbie päivittelee.

– En ymmärrä. Olen täysin ymmälläni. En pidä siitä, mitä kuulen. Voin pahoin, hän vaikertaa.

90 päivää morsiamena: Debbie, 67, rakastui nuoreen marokkolaismieheen – avioehdosta massiivinen riita

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
90 days

Debbie sanoo, että hän olisi toki hyväksynyt ehdotuksen lyhyestä visiitistä, jos hänelle olisi kerrottu siitä etukäteen.

– Tämä ei ole tuntemani Oussama. En tiedä, mikä Oussama tämä on, mutta en pidä siitä. 

Debbie antaakin miehen kuulla kunniansa. Hän muistuttaa järjestäneensä elämänsä täysin uusiksi muuttaakseen Marokkoon ja loukanneensa lapsiaan tämän vuoksi. 

– Minulla oli odotuksia, ja uskoin sanaasi. Että rakastit minua ja menisimme naimisiin. Nyt sanotkin, ettet menekään naimisiin kanssani, ja tämä onkin kahden kuukauden koeajo. 

Oussama selittää, ettei kertonut todellisista ajatuksistaan, koska uskoo, ettei Debbie olisi siinä tapauksessa tullut ollenkaan. Debbie tylyttää tuntevansa itsensä idiootiksi.

– Mokasit todella pahasti, Oussama. Saisit hävetä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Debbie menettää luottamuksensa mieheen saman tien. Hän ihmettelee, mitä on tapahtunut sitten edellisen Marokon matkan, jolloin Oussama halusi mennä kihloihin ja hänellä tuntui olevan suorastaan kiire avioitua.

– Mitä Oussamalleni tapahtui? Hän oli unelmien prinssini. 

– Minua oksettaa, Debbie toteaa, painuu hotellihuoneeseensa ja sulkee oven perässään.

90 päivää morsiamena: Kris aikoo siirtää häitä ja palata Yhdysvaltoihin – sitten terveys romahtaa

90 päivää morsiamena: Maailmalla tiistaisin TLC:llä ja discovery+:lla.
 

Seuraa meitä somessa