Kohuliikemies Ritaluoma myi ökytalonsa: kaikki kuvat 6 millin kodista!

Viihdeuutiset | 08.09.2016 18:40

Surullisenkuuluisan Hämeenlinnan Sunny Car Centerin toimitusjohtaja Markku Ritaluoma on saanut myytyä Floridan Boca Raton -luksusalueella sijaitsevan hulppean huvilansa 6,24 miljoonalla dollarilla eli noin 5,7 miljoonalla eurolla. Asunnon hintapyyntö oli puoli miljoonaa euroa enemmän.

Paikallisen kiinteistörekisterin mukaan uusi omistaja on Spanish Trail LLC -niminen yhtiö, jonka johdossa on Elena Butenko -niminen nainen. Floridalaiset lehdet ovat myös kirjoittaneet aiheesta. Niiden mukaan Elena Butenko voisi hyvinkin olla ainakin nimen perusteella kuuluisa ukrainalainen näyttelijä. 

 

Isot velat

Erityisen mielenkiintoiseksi asian tekee se, että Ritaluomalla on Suomessa voudin karhuttavana yli 3,3 miljoonan euron ulosottovelat. Asia selviää ulosottoviraston Seiskalle toimittamasta todistuksesta.

Tavoitimme kihlakunnanvouti Lauri Kykkäsen, joka suhtautui hyvin epäilevästi siihen, että Ritaluoman kiinteistökaupoista saamia varoja saataisiin ulosmitattua.

– Jos rahat tulevat Suomessa olevalle tilille, niin sitten onnistuisi. Yhdysvallat on muuten vaikea kohde. Meillä on toimivalta pääsääntöisesti vain rajojen sisäpuolella. Hän on kenties osannut laittaa rahat sellaiseen paikkaan, ettei niihin päästä käsiksi. Tämä on tosin vain yleisen tason arvailua, Kykkänen tuumasi.
 

Miljoonan muutostyöt

Ritaluoma osti huvilan vuonna 2008 uutena reilulla 4,1 miljoonalla eurolla. Kalustaminen ja muutostyöt maksoivat lisäksi liki miljoona euroa.

Huvilassa on 967 asuinneliötä. Sisältä löytyy muun muassa kuusi ylellistä makuuhuonetta.

Lisäksi huvilassa on muun muassa kirjasto, juhlasali, katettu parveke ja marmoriset kylpyhuoneet. Kerrosten välin pääsee kulkemaan kätevästi myös omalla hissillä.

Rakentamisessa huomio kiinnittyy poikkeuksellisen tarkkoihin yksityiskohtiin, kuten puu- ja kivipintoihin. Huvilaa kehutaan hyvällä maulla sisustetuksi, sillä esimerkiksi kaikki huonekalut on teetetty mittatilaustyönä Euroopassa.

Seiniä koristavat myös seinämaalaukset, kuten Kullervon sotaanlähtö -mukaelma.

Katso kaikki kuvat seinämaalauksista ja muista yksityiskohdista oheisesta galleriasta! Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla kuvassa näkyvää plussaa.

 

 

 

Gallery placeholder

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!