Iskelmätähti Mikko Mäkeläinen: synnytyksestä suoraan keikalle!

Viihdeuutiset | 23.11.2016 18:28

Iskelmätähti Mikko Mäkeläisen, 34, elämä koki äskettäin melkoisen mullistuksen, kun hänen avopuolisonsa synnytti parin esikoisen.

– Tyttären syntymä vaikuttaa perusarkeen, mutta ei se keikkailua vähennä. Kokemuksena lapsen saaminen oli oikein mukava. Synnytys meni viikon yliajalle ja olimme keikkailemassa Oulu-Kalajoki-Jyväskylä -kiertueella. Sitten tuli puhelinsoittoa, että" nyt meni vedet, tervetuloa Jyväskylän suuntaan", missä emäntä oli synnyttämässä, Mikko muistelee.

– Jätkät jatkoi matkaa Kalajoelle ja minä Jyväskylään. Synnytys kesti 15 tuntia ja olihan se hieno hetki, vaikka en tavallaan edes muista sitä enää, koska olin niin väsynyt. Muutama tunti sen jälkeen jatkoin sairaalasta keikalle. Totta kai tein myös heti biisin tyttärelleni. Vielä sitä ei tosin ole esitetty, Mikko paljastaa.

 

 

Häät suunnitteilla

Mikko asuu avopuolisonsa ja pienen tyttärensä kanssa Turussa. Avopari on ollut yhdessä jo vuosia, mutta häitä ei ole toistaiseksi ehditty viettää.

– Kyllä ne ovat suunnitteilla jossain vaiheessa, kun kerkeämme. Ei ehkä Suomessa vaan jossain ulkomailla. Las Vegas on aina kiehtonut, tai Karibia. Toisaalta ne kummatkin löytyvät myös Turusta, Mikko nauraa viitaten turkulaiseen yökerhoon ja kylpylään.

 

Paluu juurille

Keikkoja Mikko ja hänen Myrskylyhty-yhtyeensä tekevät edelleen 120-130 vuodessa. Hänen edellinen pitkäsoittonsa on vuodelta 2010, mutta hän on yhtyeineen julkaissut kaksi uutta sinkkua ja uusi levykin on kovaa vauhtia valmistumassa.

– Olemme palanneet siitä, mistä lähdettiin liikkeelle vuosia sitten. Rehellistä tanssimusiikkimeininkiä ja kolaamme läpi samat paikat kuin silloin, kun aloitimme tämän touhun 16 tai 17 vuotta sitten, Mikko kuvailee.

 

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!