Abderrahman Mechkah

Ystävän rajut paljastukset Turun terroristiepäillystä Abderrahman Mechkahista: Katseli eläinrääkkäysvideoita, halveksui naisia…

24.08.2017 06:26

Viime perjantaina (18.8.) koko maailmaa järkyttäneiden Turun puukotusten pääepäilty Abderrahman Mechkah eli ennen traagisia tapahtumia Turussa turvapaikanhakijana.

Mechkah oli saapunut Suomeen alkuvuodesta 2016, jonka jälkeen hän asui Pansion vastaanottokeskuksen alaikäisille turvapaikanhakijoille tarkoitetussa tukiasunnossa.

Pansiossa hän ystävystyi Seiskan haastatteleman miehen kanssa. Ystävä huomasi terroristiepäillyn käytöksessä outoja piirteitä.

– Näin Abderrahmanin joskus katsomassa jotain eläinrääkkäysvideoita. Olin siitä aivan sokissa ja sanoin, että tuo on ihan sairasta. Hän vain naureskeli ja väitti katsovansa videoita vitsillä. En ymmärrä, mitä hauskaa siinä on, että koiria hakataan pesäpallomailalla päähän, ystävä ihmettelee.

Vaikeaa naisten kanssa

Epäilty terroriteko kohdistui erityisesti naisiin. Ystävän mukaan Mechkahilla oli outoja näkemyksiä naisten arvosta yhteiskunnassa.

– Abderrahman ei huudellut törkeyksiä, mutta huomasin, miten hän katsoi naisia alaspäin. Hänellä oli todella vaikeaa, jos nainen oli häneen nähden auktoriteettiasemassa, ystävä kuvailee.

Lue koko juttu tänään ilmestyneestä Seiskasta.

Teksti: Juha Nurmi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!