Ystävä kertoo: Turun puukottaja Abderrahman Mechkahilla outoja näkemyksiä naisista – lisäksi uhkaili homon tappamisella!

Uutiset | 26.08.2017 08:02

Viime viikon perjantaina (18.8.) koko maailmaa järkyttäneen Turun terroriteon pääepäilty Abderrahman Mechkah eli ennen traagisia tapahtumia Turussa turvapaikanhakijana.

Mechkah oli saapunut Suomeen alkuvuodesta 2016, jonka jälkeen hän asui Pansion vastaanottokeskuksen alaikäisille turvapaikanhakijoille tarkoitetussa tukiasunnossa.

Pansiossa hän ystävystyi Seiskan haastatteleman miehen kanssa. Miehellä oli omia näkemyksiään esimerkiksi naisten asemasta yhteiskunnassa.

– Abderrahman ei huudellut törkeyksiä, mutta huomasin, miten hän katsoi naisia alaspäin. Hänellä oli todella vaikeaa, jos nainen oli häneen nähden auktoriteettiasemassa, ystävä kuvailee.

Voisi tappaa homon

Terroriteon pääepäilty ei vaikuttanut olevan kiinnostunut suomalaisista naisista myöskään romanttisessa mielessä.

– Se oli vähän outoa, että nuorta miestä eivät tytöt kiinnostaneet. Kävimme välillä diskoissa tutustumassa muihin nuoriin, mutta ei hän siihen osallistunut. Myöskään miehet eivät viehättäneet häntä. Päinvastoin, Abderrahman sanoi joskus, että jos jonkun voisi tappaa, niin homon.

Lue koko juttu uusimmasta Seiskasta.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!