Teemu Selänne hehkuttaa poikaansa.

Ylpeä isä! Teemu Selänne hehkuttaa Seiskalle armeijasta kotiutunutta poikaansa: ”Se on iso juttu perheellemme!”

03.08.2019 14:07

Kiekkotähti Teemu Selänne, 49, on ylpeä isä, kun nuorin poika Leevi, 19, suoritti asepalveluksensa Suomessa. Helsinki Midnight Sun -tennisturnauksessa viime viikolla pelanneelle Teemulle armeijan käyminen on kunnia-asia.

– Olen iloinen, että kaikki poikani ovat ilmaisseet halukkuutensa käydä armeijan. Se on ollut meille aina iso juttu, kiekkolegenda paljastaa.

Selänteiden perheeseen kuuluvat  Teemun ja Sirpan lisäksi lapset Veera, 12, Eetu, 22, Eemil, 23, ja Leevi,19. Kuva on vuodelta 2015 Teemun peli- numeron jäädytysseremoniasta.
Selänteiden perheeseen kuuluvat Teemun ja Sirpan lisäksi lapset Veera, 12, Eetu, 22, Eemil, 23, ja Leevi,19. Kuva on vuodelta 2015 Teemun peli- numeron jäädytysseremoniasta.

 

Lue myös: Kiekkolegenda Teemu Selänteeltä salaperäinen vihje: ”Pitää tutkia, miten voisin olla Jokereissa mukana!”

Tammikuun saapumiserässä Helsingin Santahaminassa aloittanut Leevi kotiutui reserviin juuri ennen juhannusta. Kokemus armeijan harmaissa oli positiivinen.

– Leevi tykkäsi tosi paljon armeijasta, ja olen siitä iloinen. Kaikki eivät viihdy palveluksessa, mutta Leevi kehui kokemustaan kovasti. Hän pääsi joukko-osastoon, jossa viihtyi mainiosti, Teemu kertoo.

Leevi pelaa isänsä tavoin tavoitteellisesti jääkiekkoa. Viime syksynä hän pelasi B-nuorten SM-sarjassa Jokereiden U18 -joukkueessa.
Leevi pelaa isänsä tavoin tavoitteellisesti jääkiekkoa. Viime syksynä hän pelasi B-nuorten SM-sarjassa Jokereiden U18 -joukkueessa.

 

Lue myös: Teemu ja Eetu Selänne viettivät isä-poika -iltaa Levillä! Karaokeduetto viehkeän blondin kanssa vaihtui seuraavaan päivään monotansseissa - katso video ja kuva!

Leevi palveli armeija-aikansa Helsingin Santahaminassa, jossa hänestä koulutettiin kaupunkitaisteluun erikoistunut jääkäri.

Ylpeä isä myös julkaisi Instagramissa yhteiskuvan poikansa kanssa asepalveluksen alkumetreiltä.

Uuno...eiku Leevi armeijassa...Voin nukkua yöni rauhassa, Suomen maan puolustus on turvattu, Teemu kirjoitti kuvan yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂😊Uuno..eiku Leevi armeijassa...Voin nukkua yöni rauhassa ,Suomen maan puolustus on turvattu...👍

A post shared by Teemu Selanne (@sel8nneteemu) on

Lue myös: Teemu Selänteen Leevi-poika meni armeijaan – ylpeä isä oli saattamassa: ”Voin nukkua yöni rauhassa!”

Myös Sirpa-äiti ilmaisi Instagramissa äidillistä ylpeyttä huokuvan kommentin poikansa kuvaan. Leevi on otoksessa hampaisiin asti aseistettu ja naamioitunut.

Hui pelottavan näköinen jäbä! Ole varovainen siellä kulta, äiti-Selänne huolehti.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Lehtikuva

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!