Yllätyskosinta! Susijengin tähtipelaaja Sasu Salin ällistytti kaikki: polvistui kuvankauniin Kia-rakkaansa eteen tyttärensä ristiäisissä!

Uutiset | 15.08.2020 17:01

Suomen koripallomaajoukkueen luottomies Sasu Salin, 29, tekee kovia peliliikkeitä koriskentän lisäksi myös siviilissä. Suomessa kesälomaa viettänyt Malmin Super-Koriksen kasvatti järjesti jättiyllätyksen hiljattain esikoisensa ristiäisissä.

Lue myös: Loistouutinen! Susigengin tähtipelaaja Sasu Salin on nyt isä

– Papin lisäksi paikalla oli perhettä ja parhaita kavereita viettämässä pikku kesäjuhlia ristiäisten jälkeen. Kun oli skoolaamisen aika, polvistuin ja kosin avovaimoani, Sasu naurahtaa Seiskalle.

– Kukaan ei tiennyt tempustani etukäteen. Stella-tyttäremme kummitäti tosin uumoili kuulemma jotakin, koska olin ollut muka hermostunut koko päivän.

sasu

Suunnitelma sukkana sisään

Sasun suunnitelma sujahti sukkana sisään. Koristähden kuvankaunis Kia-puoliso oli pakahtua ilosta miehensä polvistuessa hänen eteensä. Susijengin heittävä takamies myöntää polvistumishetkellä perhosia lennelleen vatsassa vähintään yhtä paljon kuin korisparketilla.

– Tavallaan oli itsevarma olo, mutta tekeminen on kuitenkin aina eri juttu kuin suunnitteleminen. Onneksi kaikki sujui kuitenkin hienosti, ja Kia sanoi ”kyllä”!

– Vanhan liiton tyyliin olin kysynyt Kian kättä etukäteen hänen isältään. Kihlasormuksenkin kävin valitsemassa hyvissä ajoin, Sasu myhäilee.

Lue lisää Sasun kuulumisia tuoreimmasta Seiskasta!

sasu salin

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Maija Gulin & AOP
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!