Yllätyskäänne hovissa: Jessica Ruokolan pahoinpitelyn todistajia voidaan vihdoin kuulla oikeudessa!

Uutiset | 07.06.2017 09:49

Helsingin hovioikeus kumosi tänään (7.6.) entisen Miss Helsinki Jessica Ruokolan pahoinpitelyasiaan sovelletun hyödyntämiskiellon.

Jessica Ruokolan hakkaajamies kiistää edelleen pahoinpitelyn: Vammat syntyivät kaatumisesta ja kieriskelystä!

Toisin kuin käräjäoikeudessa, ylemmässä oikeusasteessa syyttäjä saa esittää todisteita ilman rajoituksia. Käräjillä tämä ei ollut mahdollista, koska tuomarin mielestä Ruokolan vaitiolo-oikeus koskee myös naisen ystävien kuulopuheita.

Ruokola ei ole lausunut esitutkinnassa pahoinpitelyasiasta mitään, eikä osallistunut käräjäoikeus käsittelyyn. Myöskään hovioikeudessa asianomistaaja ei ollut paikalla.

Ruokolan miesystävä on myös ilmoittanut, ettei halua tulla kuulluksi.

”Tämä näyttää vapaaottelulta!”

Ennen todistajien puheenvuoroa kihlakunnansyyttäjä Perttu Könönen perusteli omaa rangaistusvaatimustaan värikkäin sanankääntein.

Syyttäjä vaatii Jessica Ruokolan ex-miehelle kovempaa tuomiota – vaitiolo-oikeus ei ole ”vaimonhakkaajan” suoja!

- Syytteen perusteella tämä näyttää vapaaottelulta. Eri väkivallanmuodot ovat ne syyt, miksi syytetään törkeästä pahoinpitelystä. Kun väkivaltaa käytetään riittävästi eri muodoissa, voidaan mennä kovemman asteikon puolelle, syyttäjä toteaa.

Kirjallisten todisteiden käsittelyssä syytetyn asianajaja kiinnitti huomiota puolestaan lääkärinlausuntoon, jonka perusteella syytetty oli nukkumassa ennen pahoinpitelyn alkamista.

- Potilas repinyt vastaajan sängystä ja lyönyt tätä avokämmenellä. Lääkärintodistuksessa myös todetaan, että potilaalla ajoittain asiasta hatarat muistikuvat, miehen avustaja huomautti.

Teksti:juha nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!