Hyppää pääsisältöön
Jani Volanen.

Ylistetyn M/S Romantic -sarjan luoja lähes tunnistamattomana - helsinkiläisnainen säikähti tähteä lähikaupassa: "Muistutti mörköä, mutta olikin Jani Volanen!"

Näyttelijä, ohjaaja-käsikirjoittaja Jani Volanen on saanut runsaasti suitsutusta M/S Romantic -huumoriminisarjasta. Ylellä pyörivää minisarjaa on kehuttu maasta taivaisiin, ja sen on sanottu olevan pitkästä aikaa poikkeuksellisen raikas ja toivottu tuulahdus kotimaisella komediakentällä.

Jani jos kuka tunnetaan viihteen monitoimiehenä. Hiljattain hänet kuitenkin bongattiin huomattavasti vakavammista merkeistä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevasta lähikaupasta.

– En tiedä mitä oli meneillään, vai oliko kyse vain arjen raskaudesta. Jani teki joka tapauksessa aika synkkänä ostoksia Lönkan K-Kaupassa, nuorehko nainen juoruaa Seiskalle.

– Säikähdin häntä vielä, kun hän asteli ulos kaupasta. Olin että hui! Hän muistutti mörköä, mutta sitten tajusin, että sehän olikin Jani Volanen, Kampista kauhistellaan.

Jani Volanen saapui synkkänä ulos Lönkan K-kaupasta.
Jani Volanen saapui synkkänä ulos Lönkan K-kaupasta.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus, lukijan kuva

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!