fbq
Uutiset
03.02.2021 08:23
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Eetu Ampuja ja Saijan albumi
Saija Tuupanen
Yli 50 000 kilometriä vuodessa autoileva Saija Tuupanen paljastaa niksinsä väsyttäville ajomatkoille: ”Energiajuomiin en koske ollenkaan”
Uutiset
03.02.2021 08:23
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Eetu Ampuja ja Saijan albumi

Vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen paahtaa lähes 200 keikkaa vuodessa – siis silloin, kun korona ei sotke suunnitelmia.

– Parhaana vuotena matkamittariin kertyi yli 80 000 keikkakilometriä. Se oli rankka vuosi, silloin istuttiinkin melkein koko ajan autossa. Mutta kyllä normaaleina vuosinakin kertyy helposti 50 000–65 000 kilometriä, Saija selostaa Seiskalle.

Kun auto on pakollinen työkalu, siihen on syytä satsata. Niin Saija on tehnytkin: hän on hankkinut saksalaisvalmistaja BMW:n valkoisen X6-katumaasturin.

Lue lisää: Upea Bemari! Laulaja Saija Tuupanen esittelee pakollisen työkalunsa: ”Ihastuin sattumalta” – katso video!

Keikkamatkoillaan Saija luottaa saksalaisvalmistaja BMW:n valkoiseen X6-sarjan katumaasturiin.
Keikkamatkoillaan Saija luottaa saksalaisvalmistaja BMW:n valkoiseen X6-sarjan katumaasturiin.

Taitava kuski

Keikkapaikoilla vipattaa tanssijalka, Bemarin ratissa taasen kaasujalka. Saija kuvailee ajotyyliään varsin meneväksi.

– Olen reipas kuski. Ajan reippaasti ja hyvin, ainakin omasta mielestäni. Ja nopeusrajoituksia toki noudattaen.

– Kun ajaessa alkaa väsyttää, pysähdyn huoltoasemille ostamaan kahvia. Energiajuomiin en koske ollenkaan. Yöajoissa saatan pysähtyä tienposkeen ja ottaa 10 minuutin pikatirsat. Sen jälkeen kun jatkaa ajamista, niin jaksaa kotiin asti oikein reippailla silmillä!

Lue myös: Pitopöytä notkuu jylhien vaarojen keskellä! Tangotähti Saija Tuupanen esittelee kotitilansa Seiskalle – kuvat!

Luksus-Bemarissa ei pyöri tyhjiä energiajuomatölkkejä. – Eijeijei, tämä tyttö hörppii vain kahvia! Ja jos oikein alkaa väsyttää, tienposkessa voi ottaa pikatirsat.
Luksus-Bemarissa ei pyöri tyhjiä energiajuomatölkkejä. – Eijeijei, tämä tyttö hörppii vain kahvia! Ja jos oikein alkaa väsyttää, tienposkessa voi ottaa pikatirsat, Saija vinkkaa.

Oheisella videolla Saija esittelee Seiskalle öky-Bemariaan:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »