Noora Karma teki agenttisopimuksen.

Yhteistyötä Robbie Williamsin ja Metallican kanssa – mentalisti Noora Karma teki sopimuksen huippuagentin kanssa!

Uutiset | 25.05.2019 21:33

Televisiosta tuttu mentalisti Noora Karma, 43, on solminut kaikessa hiljaisuudessa sopimuksen brittiläisen huippuagentin Richard Bronin kanssa.

– Sain yhteydenoton häneltä, kun olin matkalla Malediiveilla. Pian sen jälkeen lensin tapaamaan häntä ja aloitimme yhteistyön, Noora kertoo Seiskalle Specsaversin markkinointitilaisuudessa.

Lue myös: Seksikkäästi bikineissä poseeraava mentalisti Noora Karma avautuu somessa saamistaan kommenteista: ”Persees on levenny ku ladonovi” - katso kuva!

Noora kertoo Richardin aikaisemmin toimineen perheen omistaman levy-yhtiön johtajana, konserttipromoottorina ja managerina ympäri maailmaa. Richard on tehnyt aiemmin vahvasti yhteistyötä muun muassa Robbie Williamsin, Motörheadin, Uriah Heepin ja Metallican kanssa.

– Meistä on tullut Richardin kanssa hyviä ystäviä. On ollut onni päästä hänen talliinsa. Toiveena olisi, että pääsisin jatkossa esiintymään isoilla areenoilla.

Lue myös: Vasta eronnut mentalistikaunotar Noora Karma hukkuu miesten viesteihin – otti yhteydenottoihin tiukan linjan: ”En ajattele uusia suhdekuvioita!”

Lanseeraus edessä

Yhteistyö on alkanut jo tuottaa tulosta, sillä Noora on aloittanut merkittävän hankkeen muun muassa Microsoftin kanssa.

– Olemme alkaneet työstää uutta projektia, joka on tarkoitus lanseerata heti ensi vuoden puolella. Siinä yhdistyy taikuus ja teknologia, Noora paljastaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!