Noora Karma teki agenttisopimuksen.

Yhteistyötä Robbie Williamsin ja Metallican kanssa – mentalisti Noora Karma teki sopimuksen huippuagentin kanssa!

25.05.2019 18:33

Televisiosta tuttu mentalisti Noora Karma, 43, on solminut kaikessa hiljaisuudessa sopimuksen brittiläisen huippuagentin Richard Bronin kanssa.

– Sain yhteydenoton häneltä, kun olin matkalla Malediiveilla. Pian sen jälkeen lensin tapaamaan häntä ja aloitimme yhteistyön, Noora kertoo Seiskalle Specsaversin markkinointitilaisuudessa.

Lue myös: Seksikkäästi bikineissä poseeraava mentalisti Noora Karma avautuu somessa saamistaan kommenteista: ”Persees on levenny ku ladonovi” - katso kuva!

Noora kertoo Richardin aikaisemmin toimineen perheen omistaman levy-yhtiön johtajana, konserttipromoottorina ja managerina ympäri maailmaa. Richard on tehnyt aiemmin vahvasti yhteistyötä muun muassa Robbie Williamsin, Motörheadin, Uriah Heepin ja Metallican kanssa.

– Meistä on tullut Richardin kanssa hyviä ystäviä. On ollut onni päästä hänen talliinsa. Toiveena olisi, että pääsisin jatkossa esiintymään isoilla areenoilla.

Lue myös: Vasta eronnut mentalistikaunotar Noora Karma hukkuu miesten viesteihin – otti yhteydenottoihin tiukan linjan: ”En ajattele uusia suhdekuvioita!”

Lanseeraus edessä

Yhteistyö on alkanut jo tuottaa tulosta, sillä Noora on aloittanut merkittävän hankkeen muun muassa Microsoftin kanssa.

– Olemme alkaneet työstää uutta projektia, joka on tarkoitus lanseerata heti ensi vuoden puolella. Siinä yhdistyy taikuus ja teknologia, Noora paljastaa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!