Kelloliike

Yhtä syytetään Stefan Thermanin luksuskelloliikkeen murrosta: niin erikoinen, että poliisi epäili jopa tilauskeikkaa – näyttöä ei löytynyt!

29.08.2018 09:04

Seiska kertoi toukokuussa, että Martina Aitolehden kihlatun Stefan Thermanin luksuskelloliikkeeseen Luxury Watch Helsinkiin tehtiin törkeä varkaus. Tapausta käsitellään tänään Helsingin käräjäoikeudessa, jossa yksi henkilö on syytettynä törkeästä varkaudesta. 

Varkaiden mukaan lähteneiden kellojen arvo on satoja tuhansia euroja. Seiska tavoitti maanantaina tutkinnanjohtaja Outi Petersohn-Järvisen, jonka mukaan henkilö ei ole tunnustanut tekoa. Hän jäi kiinni toisen rikoksen yhteydessä yksi varastetuista arvokelloista ranteessaan. Rikoksesta epäiltyjä oli valvontakamerojen mukaan kaksi, mutta toista henkilöä ei ole saatu kiinni, eikä varastettuja kellojakaan ole tähän päivään mennessä saatu takaisin kuin yksi. Syytetyn profiili myös sopi valvontakameroihin tallentuneisiin kahden miehen profiileista toiseen.

KElloliike

Hän on kiistänyt osallisuutensa varkauteen täysin. Keikka oli nykypäivänä hyvin harvinainen, sillä varkaat viipyivät liikkeen sisällä vain noin 30-60 sekuntia, yhtään vitriiniä ei hajotettu, he tiesivät liikkeen hälyttimistä, ja pääsivät pakenemaan, vaikka poliisi oli paikalla noin kahdeksassa minuutissa. 

Sisäpiiritietoja epäiltiin

Poliisit epäilivät jopa, että varkailla olisi ollut sisäpiiritietoja.

- Se vaikutti siltä, että he tiesivät, mitä menivät tekemään. Teko todellakin kesti vain sen 30 sekuntia tai korkeintaan minuutin. Kyllä meillä kävi mielessä, että oliko tämä niin sanottu tilauskeikka, mutta esitutkinnassa sellaisesta ei saatu mitään näyttöä. Toivotaan, että kellot saadaan joskus takaisin, Petersohn-Järvinen kommentoi.

Kelloliike

Luxury Watch Helsinki on Kaartin Kello Oy:n aputoiminimi. Kaartin Kellon toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen puolestaan on kohukaunotar Martina Aitolehden miljonäärikihlattu Stefan Therman. Stefan on esitellyt luksuskelloja myyvää liikettä hyvin näkyvästi ja ahlkerasti sosiaalisessa mediassa.

Viimeisellä tilikaudellaan Kaartin Kello Oy pyöritti reilun 566 000 euron liikevaihtoa ja teki reilut 21 700 euroa voittoa. Yrityksellä on velkaa lähes 532 000 euroa.

Teksti: sami sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!