fbq
Uutiset
18.12.2020 14:02
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Kurre Westerlund
Yhdistettiin laulajakaunottareen! Leskeksi jäänyt Kurre Westerlund avautui tilanteestaan blogissa: Yksinolo ei ole minua varten!
Uutiset
18.12.2020 14:02
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Romanssihuhujen pyörteissä olevat laulaja Kurre Westerlund, 56, ja Aikakone-yhtyeessä laulava Jenna Välikangas nähtiin lämpimissä väleissä viime lauantaina. Pari poistui helsinkiläisen hotelli Kämpin ravintolasta hieman kello 23 jälkeen.

Lue lisää: Leskeksi jääneen Kurre Westerlundin ja Aikakone-Jennan suhde syvenee: käsi kädessä kadulla – kuva Seiskassa!

Uusi rakkaus tervetullut

Kurren vaimo, vuoden 1992 Miss Suomi Kirsi Westerlund, menehtyi toukokuussa syöpään 50-vuotiaana. Kurre on puhunut surustaan avoimesti, mutta myös siitä, ettei halua elää loppuelämäänsä yksin.

– Tekisin hallaa itselleni ja lapsilleni, jos en antaisi itselleni mahdollisuutta jatkaa elämääni, Kurre kertoi Seiskalle marraskuussa.

Kurre ja Kirsi menivät naimisiin vuonna 2004. Kirsi menehtyi syöpään toukokuussa.
Kurre ja Kirsi menivät naimisiin vuonna 2004. Kirsi menehtyi syöpään toukokuussa.

Lue myös: Laulajakaunottareen yhdistetyltä Kurre Westerlundilta romanssihuhuihin vastaus kuin apteekin hyllyltä: Haluaisin rakastua uudelleen!

Kurre ja Jenna eivät ole myöntäneet suhdetta vaan ovat sanoneet tekevänsä musiikkijuttuja yhdessä. Kurre kuitenkin myönsi Seiskalle, että uusi rakkaus olisi tervetullut.

Kurre kirjoitti aiheesta marraskuun lopussa myös blogissaan.

Kirsi kannusti minua ja lapsia jatkamaan elämistä. Haluan kunnioittaa rakkaan vaimoni muistoa, mutta myös hänen toivettaan. Hän oli viisas nainen. Hän tiesi kuten minäkin tiedän, etten halua elää yksin. Olen aina viihtynyt muiden seurassa, yksinolo ei ole minua varten.