Katso videot!

Wilma Schlizewskin ja 29 vuotta nuoremman Arska-rakkaan yllätyskihlat: Koko yö seksiä!

Uutiset | 28.01.2021 07:36

Tatuointitaiteilija Wilma Schlizewski, 62, halusi viime viikolla hemmotella miesystäväänsä Aryan ”Arska” Mishraa, 33, rentouttavalla viikonlopulla Espoon Nuuksiossa. Kävi kuitenkin niin, että kuusankoskelaislähtöinen kestojulkkis tuli itse yllätetyksi.

– Perjantaina Arska kysyi kuin ohimennen, että mitä jos menisimme kihloihin. Kysyin, oliko hän tosissaan. Näin hänen ilmeestään, ettei kyse ollut leikinlaskusta. Vastasin sitten, että no tietenkin, ikionnellinen Wilma kertaa Seiskalle.

Lue myös: Yhteiskuvat! Tässä on Wilma Schlizewskin 29 vuotta nuorempi Aryan-rakas – ”Sängyssä huomaa, että on nuorempi mies!”

Wilman ja Arskan sormukset.

Silmäpussit seksistä

Seiska seurasi kihlaparin puuhia rengastusta seuranneena päivänä. Nuuksion lumisissa maisemissa oli ohjelmassa muun muassa rekiajelua ja lumikengillä köpöttelyä. Siitä ei tosin meinannut tulla mitään, sillä rättiväsyneet rakastavaiset pyllähtivät tuon tuosta.

Lue myös: ”Tyttäreni ovat tottuneet pyörittämään silmiään tekemisilleni” – Wilma Schlizewskin ja Aryan-rakkaan ikäero hämmentää!

– Totta kai meitä väsyttää, koska emme ole nukkuneet silmäystäkään! Viime yö oli aivan uskomaton, samaa pullaa syövä lemmenpari tuumii ja pian jo suutelee.

– Mutta kyse ei ole pelkästä fyysisestä vetovoimasta, vaikka Wilma onkin upea nainen. On kyse myös kunnioituksesta ja syvästä ymmärryksestä. Ne merkitsevät paljon. Tämä nainen on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut! Arska huudahtaa.

Anna salmiakkisuukko, rakas! Aryan ”Arska” Mishra, 33, yllätti totaalisesti Wilma Schlizewskin, 62, kosimalla tätä Espoon Nuuksiossa. – Vastasin heti myöntävästi, Wilma myhäilee.
Anna salmiakkisuukko, rakas! Aryan ”Arska” Mishra, 33, yllätti totaalisesti Wilma Schlizewskin, 62, kosimalla tätä Espoon Nuuksiossa. – Vastasin heti myöntävästi, Wilma myhäilee.

Lue lisää Wilman ja Arskan kihlaustunnelmista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Aarne Tenkanen nousi lavalle erikoisessa keikkapaikassa – laulava ratikkakuski vip-tilojen tarjonnasta: Olisi voitu järjestää myös pari sutturaa!

Katso video!

Tanssijakaunotar Laura Allonen on intersukupuolinen: Häpesin itseäni pitkään

Katso video!

”Tarjolla herrain herkkuja!” Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari antaa lihalle kyytiä – katso laiskan kotikokin grillireseptit

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!