Wau, mikä sukumökki: tällainen on Korpikosken ja Hussin upea huvila – kuvat!

Wau, mikä sukumökki: tällainen on Korpikosken ja Hussin upea huvila – kuvat!

24.05.2016 16:04

NHL-tähti Lauri Korpikoski ja Janni Hussi pääsevät rentoutumaan kesällä kaupungin hulinasta hulppealle sukumökilleen, joka sijaitsee vieläpä Laurin suvun omistamassa saaressa. Pingismailaa muistuttava Sääskarin saari Taivassalossa on kuulunut NHL-kiekkomiljonääri Laurin suvun omistukseen 1970-luvulta lähtien.

Sukumökin seinät lienevät käyneen Laurille ahtaiksi, sillä hän rakennutti saaren länsikärkeen pari vuotta sitten hulppean hirsihuvilan. Modernissa rakennuksessa on 126 neliötä. Kaikkiaan saarella on kokoa reilut kuusi hehtaaria.

 

 

Kuntoilutila sporttiselle pariskunnalle

Huvilassa on muun muassa oma kuntoilutila, joten Laurin ja Jannin ei tarvitse poistua saarelta muualle treenaamaan.

– Mökiltä löytyy pieniä apuvälineitä, joita voi hyödyntää kehonpainoharjoittelussa. Välillä saatamme kisata toistemme kanssa, kumpi pysyy lankussa pidempään. Lisäksi potkimme futista ja teemme laukomisharjoituksia, jota varten mökiltä löytyy pieni jääkiekkomaali, Janni valottaa Seiskalle.

 

 

Kaksi makuuhuonetta

Kuntosalin lisäksi huvilassa on muun muassa kaksi makuuhuonetta, tilava keittiö sekä takka- ja oleskeluhuone. Upean huvilan kruunaa iso terassi, joka kiertää rakennuksen ympäri ja jatkuu mökin edustalla olevalle rantasaunalle saakka. Saunalla on kokoa 26 neliötä.

Tontin erikoisuutena on pieni kallioinen poukama, jonka suojaan on tehty hiekkainen uimaranta, keinotekoinen nurmikaistale sekä laituri venepaikkoineen.

– Saunomme paljon. Pulahdamme mereenkin, jos vesi on riittävän lämpöistä, Janni kertoo.

Laurin luksushuvilan sijainti on melko ihanteellinen, sillä lyhyen veneretken jälkeen matkaa TPS-kasvatin kotiseudulle Turkuun kertyy mannerta pitkin noin 60–70 kilometriä reitistä riippuen. Matkan taittaa autolla reilussa tunnissa.

– Tavoitteena on päästä viettämään mökillä pari viikonloppua kesässä. Mökkeilyssä vetoaa luonnonrauha. Ei tarvitse koko ajan tuijottaa puhelinta ja katsoa sähköpostia, Janni kuvaa.

 

Tuttuja televisiosta

Kesästä 2012 seurustelleet Lauri ja Janni ovat esitelleet arkeaan Tavallista elämää -ohjelmassa vuonna 2014, lisäksi Janni on mukana parhaillaan nähtävän Fitnesspäiväkirjat-ohjelman toisella tuotantokaudella.

Lauri on pelannut Pohjois-Amerikassa vuodesta 2006 lähtien. Nykyisen seuransa Edmonton Oilersin lisäksi hän on edustanut Phoenix Coyotesia ja New York Rangersia. Voimalaituri on tienannut viime kausina keskimäärin 2,5 miljoonaa dollaria eli 1,9 miljoonaa euroa.

Teksti: Juhamatti Nieminen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!