fbq
Uutiset
27.08.2017 08:02
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press, Panu Hörkkö
Valtteri Bottas vuokrasi arvo-asunnon.
Wau! Tässä ylellisessä talossa Valtteri Bottas nyt asuu: kolme parveketta ja oma hissi – kuva!
Uutiset
27.08.2017 08:02
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: All Over Press, Panu Hörkkö

Mercedeksen formulatallissa ajava Valtteri Bottas, 27, asuu virallisesti Monacossa uimarina tunnetun vaimonsa Emilia Bottaksen, 24, kanssa. Nyt Formula 1 -sarjan kesälomatauon aikana Valtteri on kuitenkin viettänyt paljon aikaansa Suomessa.

Tällainen on F1-Bottaksen piilopirtti: autotalli miltei talon kokoinen – kuvat!

Nastolasta kotoisin olevalla Valtterilla on lapsuudenkotinsa lähettyvillä loma-asunto kauniin järven rannalla. Seiskan tietojen mukaan Valtterilla on myös hulppea asunto Helsingin keskustassa.

Kolme parveketta

Kruununhaan kaupunginosassa sijaitseva jugendtyylinen talo on rakennettu alun perin vuonna 1884. Kiinteistö saneerattiin perusteellisesti muutama vuosi sitten. Valtteri ei omista asuntoaan itse, vaan hän on Seiskan tietojen mukaan vuokrannut sen saneerauksen toteuttaneelta rakennusyhtiöltä.

Valtteri Bottas asuu Helsingissä ökytalossa.

Tilavaan asuntoon pääsee suoraan hissillä. Hulppeassa huoneistossa on muun muassa kolme parveketta ja sauna.

Unelmadiilin tehnyt Valtteri Bottas: Älkää odottako vauvauutisia!

Asuinalue on yksi Helsingin arvokkaimpia ja arvostetuimpia. Aikaisemmin kyseisessä talossa myynnissä olleista asunnoista on pyydetty yli 9 000 euron neliöhintaa, joten ilmeisesti Valtteri saa pulittaa vuokrakämpästään sievoisen summan. Siihen formulatähdellä on toki varaa, sillä Thedrive.com-sivuston listauksen mukaan Valtteri saa Mercedekseltä tällä kaudella yli 7 miljoonan euron palkkasekin.

Shoppaili maitokaupassa

Lomansa aikana Valtteri on nähty usein kaupunkiasuntonsa lähettyvillä. Hän on ollut kesän aikana tuttu näky kruununhakalaisessa ruokakaupassa, mistä hänet on bongattu ostamassa muun muassa terveysrahkaa, tortilloja ja kivennäisvettä.

Valtteri Bottas ottaa ilon irti kesälomasta - juhli Helsingin yössä karaokessa!

Valtteri ja Emilia-vaimo ovat viihtyneet hyvin yöelämässä lähellä sijaitsevassa legendaarisessa karaokeravintola Pataässässä.