fbq
Uutiset
10.11.2020 11:49
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Pia Penttala
"V**un läskih*ora, tapan sut s**tana" - Supernanny Pia Penttala sai henkeä uhkaavan törkyviestin somessa: avautuu rajusta kiusaamisesta
Uutiset
10.11.2020 11:49
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Suomen Supernannyna tv:ssä tunnettu Pia Penttala ottaa tuoreessa Instagram-päivityksessään kantaa ikävään somekiusaamiseen.

Psykoterapeutti ja lapsiperheitä auttava Pia pohtii erityisesti nuorison käyttäytymistä. Päivityksen taustalla on Pian saama törkeä ja uhkaava viesti tuntemattomalta nuorelta.

- Sain tänään tuntemattomalta nuorelta todella roisin viestin meseen; Vitun läskihuora, tapan sut saatana. Sitten tuli pahoitteluviesti kauniisti - lähti väärälle henkilölle. Valitettavasti tämänkaltaisia teksteä joudun lukemaan liian usein. Ja kun niihin puutun jäätävällä kiukulla vastaus on; se oli läppää, Pia ihmettelee Instagram-tilillään.

Lue myös: Supernanny-ohjelman Pia Penttala ongelmaperheiden koronahaasteista: ”Olisi hyvä saada ammattilainen, joka soittaa päivittäin”

Tärkeää työtä tekevä Pia julkaisi kirjoituksen yhteydessä myös oman nuoruuskuvansa. Avainsanoiksi hän on kirjoittanut "kiusaaminen", "somekäyttäytyminen" ja "nuoret".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pia Penttala (@pia_penttala) on

- Kuvassa on nuori minä. Olin villi ja uhmakaskin välillä. Onneksi elin nuoruuteni maailmassa, jonka arvot olivat reiluja ja pehmeitä. Aikuiset ohjasivat napakasti oikeaan suuntaan odottamatta tilanteen muuttumista. He kantoivat vanhemmuuden vastuun ja minä opin. Oikeudentajuni sai viestiä palautteesta ja inhosin kiusaamista.

- Tänä päivänä en ehkä pärjäisi yhtä hyvin. Kiusaaminen on saanut niin paljon uusia muotoja ja nuorten oikeaan ohjaaminen on liian paljon vain sanojen tuulikelloja.

Lue myös: Hillitkää älylaitteiden käyttöä! Supernanny Pia Penttalalta tiukka viesti perheille korona-arkeen: Aikuisten päätökset ovat peili lapselle!

Supernanny Suomi: Vanhemman ankaruus itseaan kohtaan herkistää Supernannyn

Lue myös: Televisiosta tuttu psykoterapeutti Pia Penttala paljastaa: Käytän hevosta pariterapiassa!