fbqVoiko olla totta!? Teuvo Hakkarainen kihlasi nuoren latinokaunottaren Hondurasissa - kuva leviää somessa! | Seiska
Teuvo Hakkarainen

Voiko olla totta!? Teuvo Hakkarainen kihlasi nuoren latinokaunottaren Hondurasissa - kuva leviää somessa!

Uutiset | 26.02.2020 12:28

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen, 59, on viettänyt aikaa Väli-Amerikassa. 

Tervehdys ystäville El Salvadorista. Osallistun tällä viikolla Euroopan parlamentin Keski-Amerikka-valtuuskunnan vierailumatkalle El Salvadoriin ja Hondurasiin. Vierailumme alkoi aamulla valtuuskuntamme ja El Salvadoriin sijoittuneiden EU-maiden suurlähettiläiden välillä. Yritin takoa hieman järkeä päähän EU:n toimintaan, Teuvo kertoo omalla Facebook-sivullaan.

Teuvo ei kuitenkaan jakanut todellista uutista matkaltaan. EU-parlamentissa työskentelevä ja Suomalaisuuden liitossa vaikuttanut Sakari Linden nimittäin pudotti todellisen pommin paljastaessaan Facebookissa, julkisessa päivityksessä keskiviikkona 26.2.2020, että Teuvo meni reissullaan kihloihin upean latinokaunottaren kanssa.

Teuvo!
Tegucigalpassa, Hondurasissa napatussa kuvassa Teuvo poseeraa tämän mysteerikaunottaren kanssa, onnellinen hymy kasvoillaan. Teuvo ei itse ole suhdeuutista vahvistanut omissa somekanavissaan. Voi olla, että molemmat päätyivät Sakarin hassuttelun kohteeksi - tai sitten ei. Kenties tulevana kesänä kuulemme Viitasaaren kirkon kellojen soivan häiden merkiksi.

Jos näin on, Seiska onnittelee jo etukäteen!

Teksti:Pauli Poutanen, Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!