fbq
Uutiset
01.02.2020 07:48
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukija
Johanna Tukiainen oli ostoksilla koiran kanssa.
Voihan läähätys, mikä ihanuus! Helsinkiläisessä vaatekaupassa koettiin karvainen yllätys: Johanna Tukiainen shoppaili söpön koiransa kanssa - kuva!
Uutiset
01.02.2020 07:48
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukija

Helsingin ydinkeskustan Zara-vaateliikkeessä koettiin viime viikon maanantaina hauska koirayllätys. Seiskaan otti yhteyttä eräs kyseisessä liikkeessä kierrellyt asiakas, joka oli iskenyt silmänsä suloiseen karvaturriin.

– Huomasimme myymälässä bulldogin, sillä meilläkin on samanlainen koira. Sitten tajusimme, että voi hyvä tavaton, sehän onkin Johanna Tukiaisen hauva!

Tuksu keskittyi kuulemma täysillä ostoksiinsa, kun taasen läähättävä karvakamu otti astetta rennommin.

– Siellä Tuksu shoppaili muina naisina samalla, kun englanninbuldoggi röllötti mahallaan muiden asiakkaiden rapsuteltavana. On kyllä hurmaava hauveli, Seiskalle ihastellaan.

Lue myös: Kuva: Johanna Tukiainen koirineen käänsi katseita kauppakeskuksessa!

Johanna Tukiainen ja koira.

Avautui julkisuudesta

Johanna on ollut julkisuudessa yli 20 vuotta ja sinä aikana hänestä on nähty kohu-uutisia aivan laidasta laitaan. Viime kesänä 41 vuotta täyttänyt kohublondi avautui Seiskan synttärihaastattelussa julkisuuden kääntöpuolesta.

Lue myös: ”Olen äärimmäisen vainottu ja vihattu” – Johanna Tukiainen avautuu julkisuutensa rajusta kääntöpuolesta

– En tietenkään halua verrata omia kokemuksiani esimerkiksi Afrikan nälänhädän kokemuksiin, ja ymmärrän, että rankkuus on suhteellista. Koen kuitenkin, että olen ollut ja olen edelleen Suomen mittakaavassa äärimmäisen vihattu ja vainottu henkilö, Johanna kertoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »