fbq
Uutiset
08.08.2019 18:29
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Pasi Murto
Virve Rosti
Virve Rosti palkittiin Iskelmä-Finlandialla - näin hän haluaa käyttää 10 000 euron palkintorahan!
Uutiset
08.08.2019 18:29
Teksti: Sami Spåra|Kuvat: Pasi Murto

Nokialla järjestettävillä Tapsan Tahdeilla jaettiin Iskelmä-Finlandia-palkinto, jonka sai oikeutetusti laulaja Virve ”Vicky” Rosti, 60.

– Olen kiitollinen tästä tunnustuksesta. Kiitokset kuuluvat ihmisille, joiden kanssa olen saanut tehdä tätä työtä, jota rakastan. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin ihmisille, jotka kuuntelevat musiikkiani ja tulevat keikoilleni – ilman heitä tätä työtä ei voisi tehdä, Virve kertoi Seiskalle.

- Voittaja on tunnistettavan äänen omaava, hurmaava laulajatar, jolla on iso liuta hittejä jo 70-luvulta lähtien. Häneltä taittuu iskelmän lisäksi niin rokki, jatsi kuin soulikin. Kaiken lisäksi hän on karismaattinen esiintyjä, kommentoi palkinnonsaajaa asiantuntijalautakunnan puheenjohtaja, muusikko Turkka Mali.

 

Palkintoraha 10 000 euroa

Nokian kaupungin myöntämä palkinto jaettiin tänä vuonna jo 18. kertaa, ja palkinnon suuruus on 10 000 euroa. Virve kertoi, että palkintorahoille on jo mietitty käyttökohdetta.

– Minulla on juuri nyt hirveä mökkikuume, jakäynyt jo katsomassa muutamaa mökkiä. Haluaisin hankkia sellaisen koko suvun kesäpaikan, jossa minulla olisi mahdollista viettää aikaa läheisteni kanssa. Palkintorahahan on jo ihan kiva pesämuna. Sillähän hankkisi vaikka uuden saunan kiukaan ja vähän sitä sun tätä mökillä tarvittavaa, laulaja sanoo.

 

Kesäteatteri kutsuu

Virvellä on Iskelmä-Finlandia-palkinnon lisäksi muutakin iloittavaa.

– Ensi kesänä vietän paljon aikaa Lappeenrannassa. Olen Lappeenrannan kesäteatterin Krokotiilirock-musiikkikomedian yhtenä pääosan esittäjänä. Näyttelijä Miia Nuutila on käsikirjoittanut ja ohjannut esityksen, ja hänen miehensä, muusikko Antti Paavilainen vastaa esityksen musiikista. On kiva lähteä taas teatterin piiriin, Virve iloitsee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »